Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΠΑΠΑΔΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ IEFIMERIDA ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ, Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ,Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Γ...

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ,Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!! ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ...

«Ανθισμένη παπαδιά Μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης» αποκαλεί τον Άγιο Θεσσαλονίκης Άνθιμο Ρούσσα η ιστοσελίδα iefimerida του πάμπλουτου ακροαριστερού δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη ο οποίος υπήρξε επί χρόνια σύζυγος της πασόκας βουλευτίνας Σοφίας Γιαννακά, στενής συνεργάτιδας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου!..
Το βρωμερό άρθρο υπογράφει ο δεδηλωμένος κίναιδος κινηματογραφικός κριτικός Τάσος Θεοδωρόπουλος και σπεύδουμε να το αναδημοσιεύσουμε για να καταλάβει η Ορθόδοξη Εκκλησία τί μεγάλο λάθος κάνει να εναγκαλίζεται τους Ανθέλληνες Αριστερούς και να βρίζει την Χρυσή Αυγή. Αλήθεια, αν ο Κασιδιάρης τολμούσε να πεί κάποιον Δεσπότη «ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΠΑΠΑΔΙΑ», τί θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα;

"Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, γράφει μέσα από το γκούλαγκ που λέγεται Ελλάδα. Η χώρα που τα λεσβιακά φιλιά, επιτρέπονται μόνο αν προέρχονται από τις Κάννες και οι παπαδιές της μαζεύουν υπογραφές χριστιανικής αγάπης, για τον εξορισμό όποιας μουσάτης κουνιέται καλύτερα απ' αυτές.

Προσπαθώ να διατηρήσω μια στοιχειώδη ηρεμία όσο γράφω αυτές τις γραμμές, γνωρίζοντας τη ροπή μου στην υπερβολή. Όχι, δεν με φοβίζει η υπερβολή μου, απλώς δε γουστάρω να δώσει πάτημα σε όσους χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα της γραφικότητας για να καλύψουν τη φασιστική τους γέννα. Δεν πίστευα πως θα το έγραφα ποτέ μου αυτό, αλλά μπροστά στους θεσμικούς φασίστες, οι Χρυσαυγίτες αποδεικνύονται απλώς, δολοφονικά καρτούν της Disney.

Mπροστά στο EΣΡ, που έκοψε το τηλεοπτικό σποτ του gay pride, επειδή περιέχει ένα λεσβιακό φιλί. Λίγες μέρες μετά από το ξεροχύσιμο όλων των straight λιγούρηδων που δεν έχουν πάει μια φορά στη ζωή τους σινεμά, για την αιδoιολειχία στη βραβευμένη στις Κάννες, «Ζωή της Αντέλ» το ΕΣΡ, αποφάσισε πως η προβολή του σποτ, δεν μπορεί να γίνει ως «μήνυμα κοινωνικού περιεχομένου». Σωστά. Το μοναδικό μήνυμα κοινωνικού περιεχομένου στην προκειμένη περίπτωση, θα ήταν ένα βιντεάκι με όλα του τα μέλη στημένα στα τέσσερα, να δοκιμάζουν δονητές. Κάτι που είμαι σίγουρος πως αποτελεί φαντασίωση τους. Το δικαίωμα στην ισότητα και την αξιοπρέπεια, είναι εμφανές πλέον πως δεν περιέχει για την Ελλάδα, κανένα κοινωνικό περιεχόμενο.

Σε αντίθεση με κάτι σποτάκια για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Λογικό, οι πούστηδες και οι λεσβίες αυτής της χώρας, σαν κουνούπια αντιμετωπίζονται, αναρωτιέμαι μάλιστα γιατί δεν έβαλαν τον οδηγό της νταλίκας από την Air Fast Tickets στο διαφημιστικό για τα κουνούπια να επαναλαμβάνει τα γνωστό ανέκδοτο: «Σε ένα λεωφορείο μια μύγα έχει σπάσει τα νεύρα όλων τω επιβατών. Ένας από αυτούς, κάποια στιγμή λέει, αν την πετύχω τη βρωμιάρα θα τη γαμήσω. Και μια αδερφή, από το βάθος του λεωφορείου (θα την υποδύεται ο οδηγός της νταλίκας), αρχίζει να κάνει 'ζζζζζζζ'».

Η διεύθυνση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ που διαχειρίζεται το μετρό, αρνήθηκε κι αυτή με τη σειρά της την ανάρτηση του πόστερ της εκδήλωσης. Προφανώς είχε πιάσει όλες τις διαφημιστικές θέσεις, η αφίσα της Ευγενίας Μανωλίδου «Μιούζικαλ αγάπη μου». Αν και κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στη σύζυγο του πολιτικού, ότι το μιούζικαλ είναι ένα είδος ιδιαίτερα αγαπητό στις αδελφές για να βάλει προειδοποιητικό απαγορευτικό banner στην είσοδο του Badminton. Όπως και το Μετρό, να εμπλουτίσει την ανακοίνωση του «απαγορεύεται η χρήση φαγητού και ποτού στους χώρους του Μετρό» με τη φράση «επιτρέπονται επιλεκτικά οι ξυλοδαρμοί λαθρομεταναστών παρά τις κάμερες ασφαλείας, εφ' όσον οι κάμερες μας θα εστιάζουν σε ύποπτα αντικοινωνικά στοιχεία που θα τολμήσουν να προβούν σε ομοφυλοφιλικό γλωσσόφιλο. Οι παραβάτες θα παραδίδονται στον κοντινότερο Χρυσαυγίτη».

Η Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης, την ίδια στιγμή, επιμένει στην ακύρωση του «καρναβαλιού» όπως αποκαλεί το gay pride, στην πόλη που έγινε γνωστή και αγαπημένη ως ερωτική ακριβώς εξ' αιτίας των πουτάνων της και των ομοφυλόφιλων της. Kαι κραδαίνει επιστολή 19.500 κατοίκων που αντιδρoύν στην παρουσία των ομοφυλόφιλων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αλλά αυτό δε νομίζω ότι παραξενεύει κάποιον για τους κατοίκους μιας πόλης που ψήφιζαν επί σειρά ετών τον υπόδικο πλέον Ψωμιάδη, ως δείγμα αρσενικής λεβεντιάς. Δόξα τω Θεώ (που θα 'λεγε και ο Άνθιμος) στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα πλέον έχουμε. Σε λίγο θα έχουμε και ειδικά αστυνομικά τάγματα ηθικής.

Η ΕΛ. ΑΣ. έδωσε ήδη το «πράσινο φως», με μια από τις πιο καταγέλαστες ανακοινώσεις που έχουν εκδοθεί ποτέ από δημόσιο φορέα, όσον αφορά στο πως αναγνωρίζουμε έναν παιδόφιλο. Σύμφωνα με την οποία, ο παιδόφιλος «είναι συνήθως άντρας, άνω των 30 ετών, με λίγους φίλους της ηλικίας του και συχνάζει σε χώρους με παιδιά όπως παιδικές χαρές, Ίντερνετ καφέ, αθλητικά κέντρα κ.α. Συχνά μάλιστα εργάζεται με παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άτομο 'υπεράνω πάσης υποψίας'... Είναι ελεύθερος, δεν ενδιαφέρεται να έχει ένα σύντροφο της ηλικίας του ή έναν οποιονδήποτε σύντροφο». Δηλαδή άπαξ και είσαι 30άρης ομοφυλόφιλος ανύπαντρος, παιδίατρος, δάσκαλος, γυμναστής και με αξιοπρεπές κοινωνικό προφίλ, την έκατσες άσχημα. Να μη σου πω τι έχεις να πάθεις, αν δεις κανένα παιδάκι να στροκλιάζεται από την κούνια στην παιδική χαρά και πας να του βάλεις ιώδιο στο γόνατο. Έχει συμβεί σε φίλο μου και μάλιστα ετεροφυλόφιλο, με τη μάνα της βοϊδάρας που έπεσε από την κούνια, να παθαίνει υστερία.

Που να σου μείνει το παιδί στον τόπο μωρή βλάχα κι εγώ να περάσω από δίπλα και να σφυρίζω κλέφτικα. Σιγά μην πάω φυλακή για να βοηθήσω το μούλικο σου, που έφαγε τα μούτρα του όση ώρα εσύ αντί να το προσέχεις σαν μάνα, καβλαντιζόσουνα σαν την πατσαβούρα κουνώντας τη φραπεδιέρα με νόημα σε όποιο αρσενικό περνούσε από μπροστά σου. Ούτως ή άλλως, όπως το μεγαλώνεις, τη χαμένη σου ζωή θα του μεταδώσεις σαν πρότυπο συμπεριφοράς.

Λίγο (ή πολύ) μετά τα 30 μου, νοιώθω για πρώτη φορά, τόσο πρόδηλα και χωρίς κανένα πρόσχημα, ότι ζω σε μια χώρα της οποίας οι κάτοικοι είναι πλέον πανέτοιμοι, να εξορκίσουν την ασχήμια τους, δηλώνοντας ξεκάθαρα, «γαμήστε τον πούστη, τον αράπη, τον Εβραίο, την πουτάνα, τον οποιονδήποτε δεν είναι σαν εμάς». Με θεσμοθετημένη προστασία και με άλλοθι φιλήσυχου πολίτη. Και δεν μιλάω για ακραία χρυσαυγίτικα φασιστικά στοιχεία. Αλλά για ανθρώπους από όλο το κομματικό φάσμα, που στις καθημερινές τους συζητήσεις, καταδικάζουν την ακροδεξιά, προκειμένου να αναπαράγουν τις δοξασίες της με δημοκρατικό άλλοθι. Μπροστά τους τα καρτούν της Χρυσής Αυγής, ειλικρινά είναι ακίνδυνα, γιατί είναι γραφικά και αναγνωρίσιμα.

Ο κίνδυνος πλέον ελλοχεύει πίσω από την πόρτα του διπλανού σου διαμερίσματος. Και τον αξιοπρεπή νοικοκύρη που ενώ όλοι μας στην πολυκατοικία τον ακούμε να σαπακιάζει κάθε βράδυ τη γυναίκα του στο ξύλο, το πρωί τον ρωτάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα «τα παιδιά καλά; Η γυναίκα σου; Χαθήκαμε μωρέ, να πιούμε κανένα καφεδάκι μια μέρα». Ναι, της παρηγοριάς στην κηδεία της συζύγου του από το ξύλο.

Μην τολμήσει να μου ξανακουνηθεί καμία ψυχοπουτάνα γιατρέσσα σε session θεραπείας για την αντικοινωνικότητά μου. Είναι το μόνο υγιές στοιχείο της περσόνας μου. Απέναντι σε αυτή τη συγκεκριμένη νεοελληνική κοινωνία. Με την οποία αν είσαι φίλος, κοινωνικός, είσαι και συνένοχος. Κοινωνός όλης της πνευματικής της σύφιλης. Οπότε και φορέας της. Δηλαδή εχθρός μου. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει. Και πίστεψε με γείτονα, θεσμικέ φορέα ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπολόγισες κάτι σημαντικό, απέναντι σε αυτούς που χρησιμοποιείς χρόνια τώρα, όποτε το έχεις ανάγκη, για να σου πάρουν μια καλή πίπα. Γιατί όσο για λάθος λόγους, αυτή η καλή πίπα, ήταν μια αμοιβαία ευχαρίστηση εκπλήρωσης προβληματικών φαντασιώσεων, κάναμε και οι δύο τα στραβά μάτια απέναντι στο πόσο αντιπαθούμε ο ένα τον άλλον. Τώρα που αποφάσισες όμως, να το χρησιμοποιήσεις σαν όπλο, πρέπει να θυμάσαι συνέχεια από δω και πέρα κάτι πολύ απλό: Το πόσο εύκολο είναι να σου τον δαγκώσει κάποιος χωρίς έλεος, ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένεις, και πιο εκτεθειμένος από ποτέ, απολαμβάνεις την πλασματική σου υπεροχή. Live your myth in Greece, απ' την αρχή και με τους δικούς μας όρους, αφού το προκάλεσες"

19 σχόλια

  1. πρεπει να εχουν πολλα απωθημενα οι λουγκρες, ολα τα κομπλεξ τους τα βγαζουν στους αλλους λες και αυτοι ειναι εκλεκτοί. αρρωστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Esy eisai o arrwstos pou se endiafereiiii ti kanoun oi alloi sto krevatiiii tous.... megalos malakas....kakiasmenos katinos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αυτος βγαζει το κρεβατι του σε δημοσια θεα και φταινε αυτοι που βλεπουνε ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. WS POYSTHS EINAI KAI EYFYHS. TO GAMHSI OMWS TOY XREIAZETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλὲ τί καλοὶ Χριστιανοὶ ποὺ εἶστε; πόσο "ἀγαπάτε ἀλλήλους"! συγκινήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KALA O EN LOGO EIKONIZOMENOS EINAI GIA PSIXIATRIO KAI ASXOLISTE AKOMI;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι μωρη κακιασμενη αδερφη κραζεις τον ανθιμο?του την επεσες κ εφαγες πορτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οξο πουστη απο την παραγκα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αδερφη αγαμητη γιαυτο κανει ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα εχετε η παρελαση σας λειπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ


    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και που να ερθει η επνασταση αλα ιραν 1979

    αυτη η κουλιτσα θα αυτοκτονησει χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπον προσεξτε ποσο εντεχνα επιτιθεται στους ''στρεητ''και κατ επεκταση στο 99% των εκλεκτορων..σε ολο το δημοκρατικο τοξο,στο Λαο μας..Το ξεσκεπασμα ειναι προδηλο.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν υβριζει συγκεκριμενο πολιτικο-θρησκευτικο χωρο,διοτι ειναι γαλουχημενος απο εκει.Τα δηθεν σεξιστικα ειναι για να κουραζουν ..προσοχη! περναει υπουλα μηνυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tosh kakia kai xolh gia to paidi tis allhs...kai ola ayta, giati den tous afhsane na vgaloun to fili stin fora.... Les kai den exoun kanei ta idia me kofous, kai alles omades pou tis provalloun meta tis 2 tin nyxta...mono oi gay kai oi paranoia tous metraei...Posh kakia...

    Epeidh ksero ton Taso prosopika alla kai allous, exo na pw to ekshs. Den me endiaferei an ton pairneis, ton dineis me poion phdiesai. Kai gi ayto akrivos ton logo, den thelo me to kalhmera sas na mou les oti eisai lesvia, h gay. Den me endiaferei. Me xalaei na se vlepw na filiesai dhmosia, akrivws opos me xalaei na vlepw ena eterofylofilo zeygari stin parea na to kanei, giati poly apla den eimaste 15 kai kseligomenoi, oute einai kai spoudaio katorthoma pia na vreis kapoion na phdhkseis h na agaphseis. Ligh orimothta kai aksioprepeia epitelous, kai sevasmo. Ston eayto sas, kai meta tha akolouthisei o ypoloipos kosmos. Me ta peismata, tis ysteries kai tis kakies, kaneis den tha sas parei sta sovara. Kai telos pantwn, exoume tosa sovara provlhmata, kai paidia-alithina- na megalosoume, o,ti provlima exete, gyrismos stin phgh, sto spiti sas opou kathe kapritsio einai -fainetai- apodekto. Den ksero ti site einai ayto, apo ta fainomena, den mou aresei KATHOLOY, den tassomai poythena, akai exo gay filous kai files, kallierghmenous kai diakritikous pou den kanoun ayth tous tin idiothta, TAYTOTHTA. Pou kseroun na ferontai, na milane. Giati file mou, ki emena mou aresoun oi pipes, alla den to lew me to kalhmera sas, oute pipilizw synexeia poso sugartits eimai, ektos an psaxnomoun na ton faw. Kai hmoun ligoura... Ayta enoxloun, ayta deixnoun elleipsh orimothtas kai paideias. To posa trws, den endiaferei kanenan, se diavevaiw. Ftanei pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kriari eisai xwris myalo. gidi aneleitp vres kati na kaneis me tin zwi sou kai stamata na perimeneis ton lazopoulo na se ftiaksei. vlaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε αρθρογράφε είσαι και ο ίδιος ρατσιστής και φασίστας.Δεν σέβεσαι ορισμένες ομάδες ανθρώπων όταν γράφεις με αυτό το τρόπο.Ούτε καν τη μάνα που γουστάρει να πίνει φραπέ όταν κάνει κούνια το παιδί της.Ο άλλος ο ελεύθερος τί έκανε στην παιδική χαρά με το ιώδιο, τρελός μου φαίνεται αλλά γι'αυτόν δεν είπες τίποτα! Αλλα ξέχασα, εσείς οι φασίστες κατακρίνετε όσους δεν είναι όμοιοι με τα μούτρα σας, τους διαφορετικούς.Γίνε πιο αντικειμενικός φίλε μου, αν θες να φαίνεσαι ευφυής.Το τι θα κάνει ο καθένας είναι υποκειμενική υπόθεση, όπως κι εσύ πχ θες να παίζεις με το έντερό σου, κάποιος άλλος επέλεξε κάτι άλλο.Μη σκυλιάζεις και σεβάσου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.