Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ CHARLES SAATCHI ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!..

Είναι αδίστακτοι τελικά αυτοί οι Εβραίοι... Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία και σε όλο τον κόσμο από την αποκάλυψη ότι ο κορυφαίος δια...


Είναι αδίστακτοι τελικά αυτοί οι Εβραίοι... Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία και σε όλο τον κόσμο από την αποκάλυψη ότι ο κορυφαίος διαφημιστής του κόσμου, Κάρολος Σαάτσι, προσπάθησε να πνίξει την πανέμορφη λευκή γυναίκα του μέσα σε πανάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου!.. Βοά ο πλανήτης για την Εβραϊκή Καταγωγή του Σαάτσι και μόνο στην Ελλάδα θα μάς το κρύψουν, για να μήν ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή!.. Ο "Στόχος" δημοσιεύει το λήμμα Charles Saatchi από την έγκυρη Wikipedia, για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το ότι ο μεγαλύτερος διαφημιστής του κόσμου είναι 100% Εβραίος.Ακολουθεί η είδηση, όπως την βρήκαμε στο "Πρώτο Θέμα"...


Αναστατώθηκε η Βρετανία
Ο δισεκατομμυριούχος Saatchi αποπειράθηκε να πνίξει τη σύζυγό του
Είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή έργων τέχνης που έχει, αλλά και για τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί απο καμπάνιες της Θάτσερ μέχρι την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη. Είναι επίσης γνωστός για την γυναίκα του...σεφ της τηλεόρασης που την εκπομπή της απολαμβάνουμε και στην Ελλάδα, την Nigella Lawson, μια από τις πιο σέξι μαγείρισσες της οθόνης.


Ο λόγος για τον συλλέκτη και επιχειρηματία Charles Saatchi που έχει ντροπιάσει το όνομα του καθώς το βρετανικό People, δημοσιεύει φωτογραφίες του όπου προσπαθεί να πνίξει την γυναίκα του σε εστιατόριο του Λονδίνου, μπροστά στα μάτια έντρομων θαμώνων.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό, δείχνουν τον Saatchi να σφίγγει τον λαιμό της γυναίκας του. Οι εφημερίδες και τα κοινωνικά δίκτυα της Βρετανίας μιλούν για κακοποίηση και το ζευγάρι προς το παρόν σιωπεί.

Πάντως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ήταν έντρομη. Το περιστατικό συνέβη στο εστιατόριο Scott's στο Mayfair στο κέντρο του Λονδίνου.

Παρ' όλο που έτρωγαν έξω καθώς ο Saatchi είναι μανιώδης καπνιστής, και όλοι τους άκουγαν κανένας δεν παρενέβη. Μετά τις φωνές του και την επίθεση του, όπου προσπαθούσε να την πνίξει, η γυναίκα ήπιε μονορούφι το κρασί της και ξεκίνησε να του μιλάει ήρεμα, χαϊδεύοντας τον στο χέρι και μάλιστα τον φίλησε στο μάγουλο. «Ήταν σοκαριστικό να το βλέπεις, φαινόταν πολύ τρομοκρατημένη. Συνεχώς σκούπιζε τα μάτια της που έτρεχαν και σε κάποια φάση φώναζε προσπαθώντας όμως να τον ηρεμήσει λες και ήταν μικρό παιδί» περιέγραψε ένας θαμώνας, προσθέτοντας «Αυτός είχε το βλέμμα του ενόχου. 'Ηξερε ότι έκανε κάτι λάθος».

Παρ' όλα αυτά όμως,ο Saatchi σηκώθηκε εκνευρισμένος από το τραπέζι και έφυγε από το εστιατόριο, μπαίνοντας στην λιμουζίνα του. H Nigella σηκώθηκε και αυτή και κλαίγοντας κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο.

Δεκάδες χρήστες στο twitter ζήτησαν δημόσια από την αστυνομία να συλλάβει τον επιχειρηματία για κακοποίηση.

2 σχόλια

  1. Kai ti na leei an einai evraios re paidia, exei kamia simasia olo auto me ta pososta pou borei na parei i xrisi augi, an nai tote eimastai pera vrexei kai exoume xasei to noima teleios omos. Min mberdeuetai ta pragmata gia na min mberdeuetai kai o kosmos, eleos....

    Simexizetai o komatismos eno i cxora xanetai, kai tin ellada mas tin grafetai oloi sas sta a_____ sas. Mono to koma exei simasia kai i ideologia???? Apantisi parakalo

    me ektimisi
    Evangelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨ ΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.