Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ!!! ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ...

Για βαρύτατα κακουργήματα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους ο   Καλφαγιάννης πρόεδρος των εργαζομέ...




Για βαρύτατα κακουργήματα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους ο  Καλφαγιάννης πρόεδρος των εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ

Συναντιούνται σε λίγη ώρα μαζί του  Βενιζέλος – Κουβέλης

Βρίσκεται έξω, με περιοριστικούς όρους για απάτη και κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ.
Με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του.

Επέβαλε ο Τσίπρας την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ

Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα  με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με  Βενιζέλο και ο Κουβέλη! 

Η ΕΡΤ τον έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, η ΕΡΤ έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα.

Βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους!!!!



6 σχόλια

  1. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και στα αρχίδια μας.....Τι να πει κανεις??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασοκοσκυλο...τι περιμενετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΥΛΕ !ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ .ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ .ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗ Ε ΚΛΕΦΤΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑ ΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ .ΕΣΥ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΔΙΑΟΛΕ .ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ-ΦΑΓΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ9 ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΑΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ Κ ΑΛΛΑ .ΤΟ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια καινούργια χρυσή ημέρα, ξεκινά με χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. THELEI KAI MOYSAKI TO TSOGNANI .XYRISMA KAI NA TON BALOYN NA KATHARIZEI TIS XESTRWNES TWN LATHROEISBOLAIWN EKEI STA KENTRA POY TOYS KRATOYNE .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.