Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ... ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ"...!!!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπουργείο Εξωτερικών κατά την τελική παράδοσης παραλαβής ...


Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπουργείο Εξωτερικών κατά την τελική παράδοσης παραλαβής από τον επιτυχημένο προκάτοχό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην τελετή, λένε ότι είδαν τον Βενιζέλο να μπαίνει στο ΥΠΕΞ περιστοιχισμένος από "5 φουσκωτούς μπόντυγκαρντς", οι οποίοι καλωδιαμένοι με ακουστικά, μετά βίας επέτρεπαν στους παριστάμενους να πλησιάσουν τον νέο Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης.

Η παρουσία των "φουσκωτών" δίπλα στον Βενιζέλο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε διπλωμάτες με πολυετή πείρα, από τα μάτια των οποίων έχουν περάσει δεκάδες Υπουργοί και Υφυπουργοί. Αλλά όπως λένε, "ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε Υπουργό Εξωτερικών να προσέρχεται στο Υπουργείο με τέτοια ισχυρή αστυνομική παρουσία".

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWSBOMB, ο κ. Βενιζέλος- εκτός από τους φουσκωτούς σωματοφύλακές του"- έφθασε στο ΥΠΕΞ, πλαισιωνόμενος από τέσσερις (!!!) γραμματείς. Καλά διαβάσατε: τέσσερις γραμματείς, τις οποίες πληρώνει (και αυτές) ο ελληνικός λαός. newsbomb.gr

1 σχόλιο

  1. Μα είναι ποτέ δυνατόν αυτοί που κατάστρεψαν την Ελλάδα να την σώσουν;; Από πού;; απ' τον γκρεμό που οι ίδιοι την έριξαν;; και αν ναι γιατί την έριξαν;; ΄Π.χ. Μπενυ ο Τούρκογλου. Το έσχατο σημείο ξεφτίλας και υποτέλειας. Ο Mr. Τίποτα που απαπαξίωσε και στην ουσία έκλεισε τα Ναυπηγεία "Σκαραμαγκά", πούλησε την Ελλάδα, αν και παχύδερμο έκοβε την μέση του στα δύο στις εντολές των σιωνιστοτοκογλύφων, επέβαλε χαράτσια και φόρους επί φόρων. στέλνοντας στην απόγνωση εκατομμύρια Έλληνες και χιλιάδες από αυτούς στην αυτοκτονία. Μήπως μπορεί να απαντήσει (και όποιος πρασινοκοκκινοπλέ "σωτήρ" επιθυμεί) πως εννοεί ότι θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες όταν: Η Ελλάς παράγει σχεδόν τίποτα και εισάγει δηλαδή πληρώνει στους τοκογλύφους τα πάντα, με 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, 1,5 εκατομμυρια άνεργους, 2 εκατομμύρια εργαζόμενους που 'ναι μεν εργάζονται αλλά δεν είναι του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα δηλαδή δεν παράγουν πλούτο (π.χ. εκπαιδευτικοί, κληρικοί, Δημόσιοι υπάλληλοι ΟΤΑ κλπ) 1 εκατομμύριο σπουδάζουσα νεολαία, 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εξάγουν αφορολόγητο συνάλλαγμα και επί πλέον στοιχίζουν στο ελληνικό σύστημα υγείας κάπου 400 εκατομμύρια Ε ετησίως, με τους υπόλοιπους Έλληνες να αναστενάζουν από την φορομπηχτική πολιτική τους και τις απειλές κατασχέσεωσ περιουσίας, χωρίς Ναυτιλία, εγχώρια Βιομηχανία, Αγροτική παραγωγή, και με 400 δις Ευρώ εξωτερικό χρέος που δημιούργησαν οι ίδιοι;; ΠΩΣ;; Ας απαντήσει επιτέλους κάποιος πολιτικάντης που πιπιλάει μέρα-νύχτα την καραμέλα της .... "φοροδιαφυγής" μόνο και μόνο για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του που έφεραν αυτή την Μεγάλη και Ένδοξη Πατρίδα σ' αυτό το χάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.