Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ... ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπεται από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τα στοιχεία ταυ...

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπεται από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης.

Πρόκειται για τον:



ΝΑΚΑ Απόστολο του Χρήστου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 17/06/1971 στα Ιωάννινα, κάτοικο Πηγαδιών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για αποπλάνηση ανήλικου νεώτερου των 12 και των 14 ετών, για βιασμό ανήλικου και για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 4 του Π.Κ. (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας), ήτοι εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, τιμωρούμενα - κατά περίπτωση - σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος, φερόμενα ως τελεσθέντα σε βάρος ανηλίκου θύματος.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ειδικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία ανηλίκων, που τυχόν έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων εγκλημάτων, που τελέστηκαν από τον ίδιο δράστη αλλά και στην προστασία τυχόν μελλοντικών θυμάτων του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26310-55711, 26310-55712 και 26310-55713 του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

7 σχόλια

  1. Μπα; τι λέτε; αυτό το ανθρωποειδες δίποδο δεν είναι από το Ιράκ; Είναι....απόγονος του Περικλή και του Καραϊσκάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι κάποιοι "απόγονοι του Περικλή και του Καραϊσκάκη" μιμούνται τις συμπεριφορές των εισαγώμενων εγκληματιών, είναι ένας λόγος παραπάνω να απελαθούν οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες. Επηρεάζουν άσχημα και κάποιους απ' τους ντόπιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ", ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΕΛΟΥΝ ΓΔΑΡΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποψη μου να απελαθει και αυτος με τους ανθυποπιθηκους,δεν θα λειψει σε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta xarakthristika tou einai alvanoeidh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μάθατε τώρα όλο οι ξένοι σας φταίνε έχουμε και εμείς πολλούς μπασταρδους.Αιώνιος Έλληνας ποτέ δεν φταίει ξυπνηστε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ Κ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.