Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ'' ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥΣ...

Περίπου 30 δημοσιογράφοι από την ΠΓΔΜ πραγματοποίησαν το μεσημέρι συγκέντρωση έξω από το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, διαμα...



Περίπου 30 δημοσιογράφοι από την ΠΓΔΜ πραγματοποίησαν το μεσημέρι συγκέντρωση έξω από το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα στη δημοσιογράφο της εφημερίδας των Σκοπίων «Ντνέβνικ» (Dnevnik) Ιβάνας Κόστοφσκα.

Οι συγκεντρωμένοι επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας και ζήτησαν από την ελληνική διπλωματική αρχή στα Σκόπια να δώσει εξηγήσεις και να γνωστοποιήσει τους λόγους που απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα στη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ντνέβνικ».

Το όλο θέμα προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, σε προ ημερών ανακοίνωση του, εξέφρασε την έκπληξη του για την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα της δημοσιογράφου.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας έχει εκφράσει την «ενόχληση» της Ελλάδας για τις διαστάσεις που έλαβε στην ΠΓΔΜ το θέμα απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα σε δημοσιογράφο εφημερίδας των Σκοπίων.

Για το θέμα αυτό, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης. Αβραμόπουλος και της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι είχαν τηλεφωνική συνομιλία πριν από μερικές ημέρες και για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών το θέμα θεωρήθηκε «λήξαν».

on-news.gr

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ.ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ Ν ΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣ Γ@ΜΙΟΛΙ@.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΣΤ ΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΑΛΙΞΚΑΝΤΖΑΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.