Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ARISTERA ZHTAEI ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάρολο Παπούλια του ζήτησε να μην υπογράψει το κλείσιμο τη...


Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάρολο Παπούλια του ζήτησε να μην υπογράψει το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Για ριζικές ανατροπές μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έρθουν από την αιφνιδιαστική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, την ώρα που ο Τσίπρας κανόνισε συνάντηση σήμερα με τον Κάρολο Παπούλια προκειμένου να τον πιέσει για να δρομολογήσει εξελίξεις.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να μην υπογράψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να μη συνδέσει το όνομά του με μια πράξη κατάφωρα αντιδημοκρατική, που δεν έχει και καμία πολιτική νομιμοποίηση από τη στιγμή που οι δύο από τις τρεις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, δηλώνουν ότι δεν τη στηρίζουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, ενώ για μία ακόμη φορά έριξε το γάντι στα άλλα κόμματα της συγκυβέρνησης, καλώντας τα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τοποθετηθούν για την εξέλιξη. parapolitika.gr

4 σχόλια

  1. δεν θυμαμαι να εκανε παρομοιο ο Alexis οταν ερχοταν τα μνημονια προς ψηφιση -αν δεν κανω λαθος βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και κάνεις λάθος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι δεν ψήφισε τα μνημόνια,αλλά θα τα επιβάλει με ακόμα ποιο αντιλαϊκά μέτρα με το καλό που θα τον κάνετε κυβέρνηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ, ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΙΓΑΛΕΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.