Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ... ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... APPLE ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ!!!

Άνοιξε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, στο Βερολίνο, το μεγαλύτερο υποκατάστημα της apple στην Ευρώπη (apple store στα... βαρβαροελληνικά)....


Άνοιξε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, στο Βερολίνο, το μεγαλύτερο υποκατάστημα της apple στην Ευρώπη (apple store στα... βαρβαροελληνικά). Τα εγκαίνια έγιναν στις 3 Μαΐου 2013. Το υποκατάστημα αυτό βρίσκεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό ελληνικό κτίριο ιωνικού ρυθμού, τέλεια συντηρημένο, στο κέντρο του Βερολίνου (Kurfürstendamm 26). Μπορεί το κτίριο αυτό να μην είναι κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο και να έχει γκρί απόχρωση, μπορεί ο θριγκός και το αέτωμα να είναι κενά, εν τούτοις εντυπωσιάζει με την όψη του. Η είσοδος
των πελατών στο κατάστημα γίνεται από τις τρείς πόρτες που βρίσκονται κάτω από την βάση των κιόνων, τον στυλοβάτη. 

Στην φωτογραφία βλέπετε το κτίριο της apple.

Κάτω από τον στυλοβάτη και πάνω από τις πόρτες εισόδου, το κτίριο έχει ανάγλυφο μαίανδρο, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.



Η ανάγλυφη αυτή παράσταση παραπέμπει κατ’ ευθείαν στο σήμα της Χρυσής Αυγής. Το κτίριο βρίθει από σήματα της Χρυσής Αυγής.




Λέτε κάποιοι στην Ελλάδα με επιλεκτική ευαισθησία στα πολιτικά ζητήματα να κατηγορήσουν τον αρχιτέκτονα, το δήμαρχο Βερολίνου και την apple για φιλοναζιστικές προτιμήσεις; Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι η επιλογή της ημερομηνίας των εγκαινίων του καταστήματος. Η επιλογή της ημερομηνίας από την εταιρεία κολοσσό δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, τυχαία.Οι γνωρίζοντες καλά τα περί του ελληνισμού για το 2013 σε συνδυασμό με το αντικείμενο εργασιών
της apple, αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα και χαμογελούν με ικανοποίηση.

Τέλος πάντων... Ο multi-αχταρμάς των πάντων αναμεταξύ τους στην Ελλάδα, φανερώνει την πρόσκαιρη πνευματική καθίζηση και πολιτισμική ανυπαρξία ενός λαού ο οποίος δεν ευθύνεται καθόλου για την σημερινή του κατάσταση.

Χρήστος Μαντζιάρης
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

4 σχόλια

  1. Και τα κάγκελα του κτιρίου του Αρείου Πάγου στο κέντρο των Αθηνών, φέρουν σβάστικες. Ομοίως και ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην Νέα Ιωνία. Να "κατεδαφιστούν" πάραυτα!!!!!!! Ρε καραγκιόζηδες πρασινοκοκκινομπλε ντενεκέδες. Δεν πάτε να αυτοκτονήετε όλοι μαζί για να 'χετε και την αξιοπρέπειά σας. Αν σας έχει απομείνει ίχνος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ υπάρχουν μαίανδροι στον λευκό οίκο... τι να λέμε τώρα!
    Το κοινοβούλιο της Γερουσίας γύρω γύρω μαίανδρους έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σας είπε ότι αυτοί έχουν ιδέα από αρχαιοελληνικά σύμβολα;Πιάστε έναν και ρωτήστε τον για τα κιονόκρανα του
    κτιρίου κι αν σας πει ότι είναι αρχαιοελληνικά-ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ-εγώ θα κάτσω να με ΦΤΥΣΕΤΕ!!Αυτών το μέλημα είναι
    ΠΩΣ θα επιτίθενται στη Χ.Α και ποιος θα έχει τα πρωτεία!
    Λυπάμαι,αλλά αυτοί έφτασαν την παιδεία στο χάλι,που βρί
    σκεται σήμερα!!Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι θα σέρνεται,αφού μεταξύ
    των άλλων ΔΕΝ δεχονται και την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μικρη διαφορα κανενας απο αυτους δεν δηλωνη το θαυμασμο του για τον Χιτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.