Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

625 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΑΧΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...!

Οι 50 από αυτούς θα αποδεσμευθούν από την υπηρεσία ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση. Ενι...



Οι 50 από αυτούς θα αποδεσμευθούν από την υπηρεσία ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση.

Ενισχύονται το επόμενο χρονικό διάστημα οι μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση 675 αστυνομικοί θα αποδεσμευθούν από διάφορες διοικητικές υπηρεσίες και θα διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση, μετά απο εντολή του Νίκου Δένδια.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μετατάξεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, 625 διοικητικοί υπάλληλοι θα ενταχθούν ως πολιτικό προσωπικό, στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, 50 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από την Υπηρεσία Ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας με πρωτοβουλία του ιδίου και διατίθενται σε μάχιμες υπηρεσίες.

Από τους 625 διοικητικούς υπαλλήλους, οι 202 θα διατεθούν σε επιτελικές θέσεις αστυνομικών υπηρεσιών της Αθήνας, 79 σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης ενώ οι υπόλοιποι 394 θα ενισχύσουν ανάλογες διοικητικές υπηρεσίες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα προηγηθεί εκπαίδευση και ενημέρωση των υπαλλήλων στα αντικείμενα των καθηκόντων, που πρόκειται να αναλάβουν, ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες υπηρεσίες τους.

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.