Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ"...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ... ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΑΡΠΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ"...!!!

Χωρίς σχόλιο παραθέτουμε τη δήλωση του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας για τον αλβανό που αποπλάνησε την 13χρονη από τα Σπάτα. Η υπόθεση ...


Χωρίς σχόλιο παραθέτουμε τη δήλωση του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας για τον αλβανό που αποπλάνησε την 13χρονη από τα Σπάτα. Η υπόθεση είχε τελικώς αίσιο τέλος, αφού βρέθηκε το κορίτσι, όμως αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες των αρχών και της κυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί στα της υποθέσεως ότι ο αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με ποσότητα ναρκωτικών και είχε απελαθεί. Αυτό είχε γίνει πριν ένα χρόνο, όμως η διοικητική απέλαση δεν κατάφερε να κρατήσει τον αλβανό εκτός Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά και αφότου «ξεκουράστηκε» πέρασε και πάλι τα αφύλακτα, «τρύπια», ελληνοαλβανικά σύνορα για να εγκληματίσει ξανά.


xryshaygh.com

6 σχόλια

  1. μα καλα γιατι υπερασπιζεστε την 13χρονη??δεν το καταλαβαινω...αφου θελει απο μονη της να καταστρεψει τη ζωη της με εναν αλβανοπιθηκο ας το κανει..δικαιωμα της ειναι παρολο που θα το μετανοιωσει στο αμεσο μελλον.Καποιοι ανθρωποι απλα γεννιουνται ηλιθιοι και ηλιθιοι πεθαινουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ρωσία, που είναι πολύ πιο εξελιγμένη σεξουαλικά χώρα, ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΈΣ, τρώνε με βάση νόμου, χημικό αποκλεισμό! Στην Ελλάδα, βάση νόμου, είναι ποινικό αδίκημα. Το κοριτσάκι από τα 11 που το είχε αυτός, δεν έχει ανατπύξει εγκέφαλο νοητικά και ακόμα και να είχε βιασθεί με αντίσταση (βιασμός είναι και χωρίς σε αυτή την ηλικία), ύστερα δεν θα πήγαινε εναντίων του, καθώς θα ντρεπόταν και θα υπέφερε από ''Σύνδρομο της Στοκχόλμης''. Για αυτό ΕΦΑΡΜΌΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ και αφήστε τις πίπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΟΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΡΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 1% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε μανταμ;
    Δικαιωμα της να καταστρέψει τη ζωή της;
    Μιλάμε για 13 χρονων ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ για 23!!!
    Για συνέλθετε λίγο!
    Σ΄αυτή την ηλικία δεν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν, απλά μιμούνται.
    Ακούς εκεί; Αγαπιούνται τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισαι μαλακας με γαλονια,να αγαπουσε η δικη σου κορη κανεναν να δουμε τι θα ελεγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA TON XAIROMASTE TON MALAKA TON GALONA ?? PWS TA PHRE GANW TON MPELA MOY TA GALWNIA ??? BLAXADERA TOY KERATA THA ESTHSE KWLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.