Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

9 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΪΧΑΝΛΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ...

Το εντοπισμό εννέα υπόπτων για τις φονικές επιθέσεις στο Ρεϊχανλί, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής τούρκος πρωθυπουρ...

Το εντοπισμό εννέα υπόπτων για τις φονικές επιθέσεις στο Ρεϊχανλί, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής τούρκος πρωθυπουργός. Η Άγκυρα επιρρίπτει ευθύνες στο συριακό καθεστώς για την πολύνεκρη επίθεση, οι νεκροί από την οποία έχουν φτάσει τους 46, ενώ η Δαμασκός αρνείται εμπλοκή και απορρίπτει τις κατηγορίες ως ανυπόστατες.
Αγκυρα

Τον εντοπισμό εννέα υπόπτων για τις φονικές επιθέσεις στο Ρεϊχανλί, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής τούρκος πρωθυπουργός. Η Άγκυρα επιρρίπτει ευθύνες στο συριακό καθεστώς για την πολύνεκρη επίθεση, οι νεκροί από την οποία έχουν φτάσει τους 46, ενώ η Δαμασκός αρνείται εμπλοκή και απορρίπτει τις κατηγορίες ως ανυπόστατες.

Ο Μπεσίρ Αταλάι, αναπληρωτής τούρκος πρωθυπουργός, ανέφερε την Κυριακή ότι τέθηκαν υπό κράτηση εννέα άτομα για την επίθεση.

Και οι εννέα είναι τούρκοι υπήκοοι, είπε ο Αταλάι.

Παράλληλα, ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ υποστήριξε μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση πως η επίθεση διενεργήθηκε από ομάδα που είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές για άμεσες σχέσεις με την Μουχαμπαράτ, τις συριακές μυστικές υπηρεσίες.

Η Δαμασκός, στην πρώτη της επίσημη αντίδραση την Κυριακή, αρνήθηκε πως το συριακό καθεστώς εμπλέκεται στην επίθεση.

Newsroom ΔΟΛ

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.