Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΔΕΝΤΡΟΥ.. ''ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ..'' Η 13ΧΡΟΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ... ''ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ..''!!!

Στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών Καβάλας εντοπίστηκε ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονη...



Στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών Καβάλας εντοπίστηκε ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.

Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Καβάλας ο Αλβανός ανέφερε ότι «δεν έχω κάνει τίποτα για να το μετανιώσω».

Την περιοχή στην οποία θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς ο πρώην εργοδότης του. Ο 23χρονος αν και αρχικά είχε καταφέρει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς τελικά όταν ο κλοιός γύρω του στένεψε αναγκάστηκε να βρει καταφύγιο σε ένα δέντρο. Ωστόσο η κρυψώνα του δεν έμεινε για πολύ κρυφή.

Την ίδια ώρα η 13χρονη, πάντως προσπαθεί να τον καλύψει και επιμένει ότι πήγε στην Καβάλα με τη θέλησή της και δεν έπεσε θύμα απαγωγής από τον 23χρονο. «Πήγα με τη θέλησή μου. Μην τον κυνηγάτε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη Χριστίνα.

iefimerida.gr


------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.