Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ'' ΕΙΠΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK...!!!! ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ... ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ!!!!

Ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από τα Σπάτα φαίνεται πως τελικά είχαν κανονίσει να κλεφτούν από το Πάσχα, όπως προκύπτει ...


Ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από τα Σπάτα φαίνεται πως τελικά είχαν κανονίσει να κλεφτούν από το Πάσχα, όπως προκύπτει από τα μηνύματα που αντάλλαζε η αδερφή της κοπέλας με την Χριστίνα, αλλά και με τον δράστη στο facebook.

Μάλιστα σε ένα από τους διαλόγους φαίνεται πως ο δράστης είχε οργανώσει την «εξαφάνιση». Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα στο διάλογο που είχε ο Αλβανός με την αδερφή της 13χρονης «καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε».

Εκείνη πάντως τον ρωτούσε πως θα ένιωθε αν έχανε τη δική του αδερφή και συνέχιζε να γράφει πως αγαπάει πολύ την Χριστίνα. Τελικά τον διάλογο διέκοψε η 13χρονη που έγραψε «Τι έιναι αυτά που γράφεις ρε συ».

Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου δείχνουν πως ο 23χρονος διατηρούσε σχέση με την μικρή κοπέλα από τα Σπάτα αδιαφορώντας πως το κορίτσι είναι μόνο 13 ετών! Οπως έγραφε ο ίδιος στην αδερφή της ξεκαθάριζε πως θα την πάρει από το σπίτι. «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ» έγραφε στην αδερφή της.

Δείτε τους διαλόγους στο facebook





iefimerida.gr

7 σχόλια

  1. κολοαλβανε γαμω το σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/titinaki.arkoudaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν υπαρξει μια κυβερνηση στην Ελλαδα που να διωξει ολους τους Αλβανους απο την χωρα και ολους τους αλλοδαπους χωρις εξαιρεσεις και τους αλβανικης καταγωγης τις δευτερες και τριτες γενιες εποικων αλλα και τους μουλους που εχουν προκυψει απο αναμιξη γραικυλων και αλβανων,πακιστανων και λοιπων και αν δεν γινει αυτο συντομα, τοτε η Ελλαδα θα καταντησει σιγα σιγα Αλβανοαραβοπακισταν λεγεται οτι οι περισσοτεροι μαθητες των δημοτικων σχολειων στην Αθηνα ειναι αλβανικης καταγωγης και δυστυχως οσο περναει ο καιρος και κατοχυρωνουν δικαιωματα εδω μεσα τοσο πιο μη αναστρεψιμο θα γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑ....... ΞΕΦΤΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α....... ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [139]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τους ελληνες που πανε με 13χρονα γιατι δε λετε τιποτα? ποιο ειναι το προβλημα σας τελικα? η αποπλανηση της ανηλικης ή η εθνικοτητα του γκόμενου? δε ντρεποσαστε λιγάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και κατι άλλο με ποιο δικαίωμα δημοσιεύετε τους διαλόγους απο την προσωπική σελίδα των ανηλικων κοριτσιών? εχετε αδεια απο τα ιδια ή τους γονείς τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μαμά demy διατί εξεμάνη;;; μήπως ήθελε να είναι αυτή στη θέση της 13χρονης να ζήσει τον έρωτά της με τον αλβανό;;; μπορεί βεβαίως εάν έχει κοριτσάκι να παίρνει τους συμμαθητές της κόρης της να της φύγει το απωθημένο... και μια ερώτηση: το δικό σου πρόβλημα είναι οι διάλογοι των ανήλικων κοριτσιών, που βρίσκονται σε κοινή θέα;;; αλλά άμα είσαι εσύ μαμά demy εγώ είμαι αστροναύτης!!! ουστ, βρωμόσκυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.