Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΦOΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ... ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΜΠΑΡ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...!!!

Μέχρι και μαθητές κινδύνευσαν από το σκηνικό του τρόμου που στήθηκε στην Πάτρα από τα ξημερώματα της προπερασμένης Δευτέρας μέχρι και το με...


Μέχρι και μαθητές κινδύνευσαν από το σκηνικό του τρόμου που στήθηκε στην Πάτρα από τα ξημερώματα της προπερασμένης Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου με τις 3 εν ψυχρώ δολοφονίες και τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίθεση των αδίστακτων δολοφόνων στην οδό Σαχτούρη, μάρτυρες έγιναν μαθητές Λυκείου άλλης πόλης που είχαν φθάσει στην Πάτρα στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής τους και διασκέδαζαν στο κλαμπ.

"Μέσα στο κατάστημα υπήρχαν αρκετοί μαθητές. Τι θα συνέβαινε αν εκείνη την στιγμή κάποια παιδιά ήσαν έξω και φλέρταραν, διασκέδαζαν, ή έκαναν τσιγάρο"; αναρωτήθηκε μιλώντας στον "Κόσμο" αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και ασχολήθηκε με την υπόθεση των πυροβολισμών.

Στη συνέχεια περιέγραψε την εξής σκηνή: "Μαθητές στην κυριολεξία... πηδούσαν πάνω από τα πτώματα και τους τραυματισμένους για να φύγουν από το χώρο. Thebest.gr

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.