Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ... ΠΟΖΑΡΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ NBA!!! ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...!!

Μετά την ταυτοποίηση των ενός εκ των ενόπλων ληστών, κατά την καταδίωξη των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα σ...


Μετά την ταυτοποίηση των ενός εκ των ενόπλων ληστών, κατά την καταδίωξη των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια της Κορινθίας, η αστυνομία προσχώρησε στην ταυτοποίηση και δεύτερου ληστή. Πρόκειται για τον αλβανό δραπέτη, Τρεμπέτα Ερμάλ ή Λιτόρ.  Ο 35χρονος καταζητούμενος  είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2012 για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών. Είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων μαζί με έναν άλλο αλβανό ποινικό, στις 27 Μαΐου 2010. Τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο εγκαταλελειμένο τζιπ, στον Σολωμό Κορινθίας. Ο ίδιος φέρεται να είχε επαφές με τον άλλο δράστη που ταυτοποίήθηκε, τον 36χρονο Μάρκο Κόλα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, συνεχίζεται. Εξονυχιστικά εξετάζεται  από ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί. Η άτυχη 25χρονη που είχε δώσει στο παρελθόν μάχη για τη ζωή της, νικώντας τη λευχαιμία, κηδεύεται στις 6 το απόγευμα.

Ο ένας δράστης που ταυτοποιήθηκε είναι ο 36χρονος Μάρκο Κόλα, ένας από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης.

Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στην οποία σημειώθηκε η ληστεία.

Ο δεύτερος είναι ο αλβανός δραπέτης, Τρεμπέτα Ερμάλ ή Λιτόρ.

------------------------------

7 σχόλια

  1. αν ειναι αυτος και δεν τον σκοτωσουν το μ....ι να παε να γ......αι, σ...ος και α...ια μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΖΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΖΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΥΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΑΒΓΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ-

    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ (ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ) ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ

    1)ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΓΑ ΑΝ ΨΥΧΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ,ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΤΕ?
    2)ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΗΡΩΑ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.