Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΗΜΑ: ''Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΥΜΠΑ'' MHN TO ΛΕΣ...

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ειδικά σε όσους μετέχουν στην Επιτροπή για την λίστα Λανγκάρν...



Οδηγίες προς… ναυτιλομένους βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ειδικά σε όσους μετέχουν στην Επιτροπή για την λίστα Λανγκάρντ, να αφήσουν τα… σάπια και να… σοβαρευτούν για το καλό του συστήματος (της κλεπτοκρατίας) που υπηρετούν, δίνει το καθεστωτικό «Βήμα», σε άρθρο του με τίτλο «Το Κοινοβούλιο δεν είναι Τρούμπα». Να ένα μέρος του:

«Τα όσα είχαμε δει και στηλιτεύσει τα τελευταία χρόνια για τα συμβαίνοντα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν είναι απολύτως τίποτα μπροστά σε αυτά που διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ. Ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών-μελών της Επιτροπής επιδίδονται καθημερινά σε φραστικές επιθέσεις όχι μόνο σε συναδέλφους τους αλλά και στους μάρτυρες που εξετάζονται από αυτούς. Ούτε στα Έκτακτα Στρατοδικεία της μετεμφυλιακής περιόδου οι κατήγοροι δεν φερόντουσαν με τέτοιο τρόπο όχι μόνο στους μάρτυρες αλλά ούτε καν σε αυτούς τους κατηγορούμενους που με συνοπτικές διαδικασίες τους έστελναν στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Αλλά δεν είναι μόνο η συμπεριφορά των συγκεκριμένων βουλευτών στην προανακριτική Επιτροπή. Είναι όλη αυτή η τραγική εικόνα που αναδύει σήμερα το ελληνικό Κοινοβούλιο και κάνει έναν απλό πολίτη να απομακρύνεται από αυτό αηδιασμένος. Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση που έκανε τους πολίτες να απεχθάνονται τη Βουλή στα πριν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου χρόνια και έστρωσε το έδαφος ώστε σχεδόν η πλειοψηφία να κάνει αποδεκτή για τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια τη χούντα των συνταγματαρχών. Αν εξαιρέσουμε τους νεοναζιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό, οι υπόλοιποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι με τη συμπεριφορά τους συμβάλλουν στα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του ναζιστικού αυτού μορφώματος. Δεν συνειδητοποιούν ότι με τις εκφράσεις τους και τη συμπεριφορά τους απαξιώνουν όχι μόνο τον ρόλο τους ως εκπρόσωποι του Έθνους αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία…».

Θα συμφωνήσουμε με τη διαπίστωση της καθεστωτικής φυλλάδας του Συγκροτήματος που έχει τη φήμη ότι «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις». Πράγματι, η σημερινή βουλή δεν είναι Τρούμπα, είναι κάτι πολύ χειρότερο!

ethnikismos.net

-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.