Η ελληνοποίηση ξένων αβγών από Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Πολωνία και Ρουμανία αποτελεί ... εδώ και πολλά χρόνια τη «μάστιγα» που οδηγ...
Η ελληνοποίηση ξένων αβγών από Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Πολωνία και Ρουμανία αποτελεί ...
εδώ και πολλά χρόνια τη «μάστιγα» που οδηγεί ολοένα και περισσότερους παραγωγούς στο «λουκέτο».
Οπως γράφει σε αρθρο της η «Ημερησία», δεν είναι και λίγοι πλέον οι παραγωγοί, οι οποίοι προβαίνουν σε παράνομες ελληνοποιήσεις αβγών, καθώς το κόστος παραγωγής για μια καρτέλα αβγά υπολογίζεται σε περίπου 2,7 ευρώ τη στιγμή που η καρτέλα με εισαγόμενα αβγά από την Τουρκία κοστίζει μόλις 1,6 ευρώ! Οι διαδικασίες παράνομης ελληνοποίησης αβγών ξεκινούν από τους παραγωγούς αλλά και από εμπόρους. Ειδικότερα, έμποροι αβγών με αποθήκες έχουν προμηθευτεί σφραγιστικό μηχάνημα και εξαιτίας της έλλειψης ελέγχων η ελληνοποίησή τους πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο.
greekfood.tv
------------------------------
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.