Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΓΟΣ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...

Όλες τις παρανομίες του είχε κρύψει μέσα σε ειδικές κρύπτες του φορτηγού του ένα ζευγάρι τσιγγάνων που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της...


Όλες τις παρανομίες του είχε κρύψει μέσα σε ειδικές κρύπτες του φορτηγού του ένα ζευγάρι τσιγγάνων που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κέρκυρα! Σε διάφορα σημεία βρέθηκαν όπλα, δεκάδες χρυσαφικά και πολλά μετρητά που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ένας 60χρονος με συνοδηγό μια 56χρονη γυναίκα. Από την έρευνα, βρέθηκε κρυμμένο στο… τιμόνι του αυτοκινήτου ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα!

Όπως ήταν επόμενο, οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν και τις υπόλοιπες κρύπτες.

Σε αυτές βρέθηκαν κρυμμένα 12.865 ευρώ και 25 δολάρια, ένα πλήθος χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, ένας μεγεθυντικός φακός για την εξέτασή τους και τέσσερα κινητά, που το ζευγάρι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια τους.

  Οι δυο τσιγγάνοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ οι αστυνομικοί καλούν τους πολίτες που έπεσαν θύματα διαρρήξεων να αναγνωρίσουν τα χρυσαφικά για να τα παραλάβουν. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.