Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ...!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ...!!!!

Ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, εκ των πρωταγωνιστών της διάσπασης του ‘Πεντελικού’ και πάλαι ποτέ ισχυρός φίλος του Άκη...

Ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, εκ των πρωταγωνιστών της διάσπασης του ‘Πεντελικού’ και πάλαι ποτέ ισχυρός φίλος του Άκη, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε το Σαββατοκύριακο. Μαζί του συνελήφθησαν 7 ακόμη άτομα –με τους οποίους είχε συστήσει σπείρα και ρήμαζαν σπίτια- σε έρευνες που έγιναν ταυτόχρονα σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και νότια Κρήτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε υλικό και ενοχοποιητικά στοιχεία που αποδεικνύνουν ξαφνικό πλουτισμό, σχέσεις με άλλες συμμορίες και ‘δένουν’ την υπόθεση.

Την αστυνομική επιχείρηση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,συντόνισε ανώτερος αξιωματικός της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς από εκεί εντοπίστηκαν τα πρώτα ‘ίχνη’ της συμμορίας, ενώ πήραν μέρος και άλλες υπηρεσίες, από το ΣΔΟΕ και το Λιμενικό ως και άνδρες των ΕΚΑΜ καθώς γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη συμμορία ήταν αδίστακτη. Το όλο σχέδιο των αρχών εκτυλίχθηκε με ταυτόχρονες εφόδους στη Φοινικιά του Ηρακλείου, στο Ορνέ Ρεθύμνου, αλλά και στο Δισκό, δίπλα στο Λέντα όπου φαίνεται πως από εκεί υπήρξε το πρώτο ορμητήριο τους.

Το τέλος της δράσης των συγκεκριμένων ατόμων και κυρίως του επικεφαλής ‘πράσινου’ στελέχους ήρθε όταν και ο ίδιος πιάστηκε να μπαίνει σε χώρο πτηνοτροφείου και να φορτώνει κότες, όσες δε αδυνατούσε να τις βάλει στο ημιφορτηγό μισού τόνου που κι αυτό κλεμένο ήταν, τις…έσφαζε για να τις φάνε όλοι μαζί! Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι συνεργός τους -κι αυτός ΠΑΣΟΚος- έπνιγε παραδίπλα…κουνέλια καταστρέφοντας την ζωική παραγωή.

 Στο σπίτι του πράσινου στελέχους , αργότερα έγινε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και βρέθηκαν δύο αντίγραφα μνημονίων, ένα τσακί, δύο εγχειρίδια του ‘καλού κλεφτοκοτά’ , ένα στικάκι με διάφορες λίστες, φωτογραφίες του Παπανδρέου και της Μέρκελ, ιδιόγραφη επιστολή που εικάζεται ότι ανήκει σε φίλο του Άκη κι ένα ακατάλειπτο κείμενο που φέρει την υπογραφή Θ.Πάγκαλος .Τέλος στην έξω πόρτα βρέθηκε ένας γδυνολαίμης πετεινός. Στοιχεία ικανά να τον οδηγήσουν σήμερα 1η Απριλίου ενώπιον του εισαγγελέα που θα του απαγγείλει κατηγορίες. Και του χρόνου.  cretalive.gr


------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.