Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΝΕΑ «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Μαρτυρίες οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, καταγγέλλουν πως έγινε εισβολή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας...


Μαρτυρίες οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, καταγγέλλουν πως έγινε εισβολή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας από μέλη και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως λένε οι μάρτυρες πάντα, άνδρες με κράνη στο κεφάλι και ρόπαλα στα χέρια, εισέβαλαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να προχωρούν στους χώρους όπου βρίσκονταν οι ασθενείς. Φαίνεται μάλιστα πως υπήρξε αντιπερισπασμός, καθώς όσο οι κρανοφόροι έμπαιναν από την κεντρική είσοδο, άλλη ομάδα, περνούσε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα.

Τα μέλη της οργάνωσης ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν τους ασθενείς αλλά και διάφορους παρευρισκόμενους. Αυτό έφερε τον έντονο εκνευρισμό σε υπαλλήλους του ΓΚΝ της Νίκαιας και ενημερώθηκε ο διοικητής.

Η τοπική επιτροπή ΕΙΝΑΠ του κρατικού της Νίκαιας έχει προχωρήσει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σήμερα και περί τις 11.00 πμ, ομάδα περίπου 25 φασιστών με τις γνωστές φαιές στολές με το σήμα της ΧΑ εισέβαλαν στο Νοσοκομείο μας. Αρχικά, και ώσπου να γίνουν αντιληπτοί, φωτογραφήθηκαν στην είσοδο, ενώ προχώρησαν και επίσης φωτογραφήθηκαν στην Γυναικολογική Κλινική.

Αναγκάστηκαν να φύγουν κατόπιν της συντονισμένης αντίδρασης της κοινότητας του νοσοκομείου καθυβριζόμενοι από υγειονομικούς και πολίτες που μαζεύτηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Το Συμβούλιο Διοίκησης που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε, και κατόπιν παρεμβάσεώς μας, πολύ σωστά κάλεσε την αστυνομία, ώστε να διαφυλαχθεί Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση:

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας είναι νοσοκομείο – χώρος απαντοχής και φροντίδας για τους φτωχούς, τους πρόσφυγες, τους μετανάστες. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και η ασφάλεια της εισόδου έχουν σημαντική συλλογική αλλά και προσωπική ευθύνη για τυχόν εγκληματικές ενέργειες κατά μεταναστών, ή άλλων συμπολιτών μας, εφ' όσον επιτρέψουν στο μέλλον την είσοδο σε ροπαλοφόρους και κρανοφόρους αλήτες.

Τις προηγούμενες ημέρες και για πολλοστή φορά ήλθαν στα επείγοντα τραυματίες, Έλληνες και μετανάστες, που είχαν υποστεί δολοφονικά χτυπήματα από τους εν λόγω "κυρίους". Τους αυτουργούς αυτών των τερατωδών πράξεων, όχι μόνον δεν τους δεχόμαστε στο νοσοκομείο μας για να κάνουν την μισαλλόδοξη προπαγάνδα τους, αλλά τους απεχθανόμαστε και τους πολεμάμε.

Καλούμε όλους τους υγειονομικούς, τους συγγενείς των ασθενών μας και όλο το λαό της ηρωϊκής Κοκκινιάς σε μαζική συμμετοχή στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, το Σάββατο το μεσημέρι (12), στο Περιβολάκι.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΑΛΛΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ!"

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο πλευρό των αναξιοπαθούντων

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει, με ανάρτηση θέματος στην ιστοσελίδα της, πως τα γεγονότα έχουν άλλη εικόνα και πραγματικότητα. Γράφεται πως η τοπική οργάνωση Νίκαιας έκανε μία ακόμα δράση μοιράζοντας τρόφιμα σε κονσέρβες, νερά και ψωμί, όπως και ρούχα, σε άστεγους Έλληνες.

Όσο για το τι έγινε στο νοσοκομείο αναφέρεται σχετικά:

"Αρχικά, προμηθεύσαμε με τρόφιμα άστεγους, εντός του νοσοκομείου. Όταν κατευθυνθήκαμε στο χώρο συναντήσεως εκτός του νοσοκομείου, διαπιστώσαμε ότι οι διευθυντές και κάποιοι γιατροί του νοσοκομείου έδιωξαν τους Έλληνες, για να μην πάρουν τρόφιμα και ρούχα από την Χρυσή Αυγή και είχαν φέρει ρομά, με τους οποίους γέμισαν το πάρκο"

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την οργάνωση:

"Άρχισαν δε αμέσως μετά να προκαλούν με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα, για να δικαιολογήσουν την κλήση που ήδη είχαν κάνει στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ δεν είχε διαπραχθεί τίποτα το παράνομο".

Φωτογραφία: Χρυσή Αυγή


----------------------------------------------

2 σχόλια

  1. Σα δε ντρέπονται οι "έλληνες" συνδικαλιστές του ΚΡΑΤΙΚΟΥ νοσοκομείου..

    Και μόνο και μόνο από την ανακοίνωση τους για την Κοκκινιά, και τις μπούρδες για τους τραυματίες-"θύματα" της Χ.Α. που περιθάλπουν συνεχώς, καταλαβαίνεις ότι είναι Συριζαίοι - αναρχοάπλυτοι.
    Γιατί δεν δίνουν στοιχεία για τους τραυματίες από τους "φασίστες" τα βρωμερά γουρούνια ;
    Προφανώς γιατί όλα αυτά ανήκουν στην αρρωστημένη φαντασία τους.
    Αλλά τέτοια πουστρ@κι@ ήταν πάντα οι κίναιδοι ανθέλληνες αριστεροί επαναστάτες του κwλ0υ. Και πάντα κρατικοδίαιτοι κωπρίτες!!!!
    ΠΑΝΤΑ..

    Και προφανώς τα κωπρόσκυλα οι συνδικαλισταράδες δεν έχουν καμία σχέση με τους ορισμένους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές των κρατικών νοσοκομείων, ούτε τους εκφράζουν..

    Στη λίστα προγραφών κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και η ασφάλεια της εισόδου έχουν σημαντική συλλογική αλλά και προσωπική ευθύνη για τυχόν εγκληματικές ενέργειες κατά μεταναστών, ή άλλων συμπολιτών μας ... " -> το γεγονός ότι μπήκαν δήθεν ΧΑ γίτες στο νοσοκομείο σας ενώ έχετε ασφάλεια στην είσοδο δείχνει πόσο πολύ νοιάζεστε για τους ασθενείς σας βρωμολαμόγια και επίσης οι ασθενείς που είναι εκεί μέσα κινδυνεύουν περισσότερο από εγκληματικές ενέργειες του προσωπικού σας και από την έλλειψη παροχής υπηρεσιών ή ιατρικού υλικού παρά από δήθεν κρανιοφόρους που μπήκαν μέσα ... απορώ ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει αυτές τις κακοήθεις βλακείες που βγάζουν σαν δελτία τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.