Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ...!!!

Eίδαν τον τρόμο με τα μάτια τους, ένα ζευγάρι που πήγε να πετάξει σκουπίδια και δέχθηκε τα πυρά από αεροβόλο όπλο ενός Αλβανού, ευτυχώς ...



Eίδαν τον τρόμο με τα μάτια τους, ένα ζευγάρι που πήγε να πετάξει σκουπίδια και δέχθηκε τα πυρά από αεροβόλο όπλο ενός Αλβανού, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανένας εκ των δύο. Το περιστατικό "έλαβε χώρα" χθες το μεσημέρι στις 2:15 στο Μαλάκι, όταν ένα ζευγάρι ηλικίας 53 ετών ο άνδρας και 43 ετών η γυναίκα, πήγαν με το αυτοκίνητό τους να πετάξουν σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων, έξω από το σπίτι του 31χρονου Αλβανού.

Ο δράστης, που λαθεμένα πίστεψε ότι πήγαν να τον κλέψουν, πήρε το αεροβόλο όπλο του και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. Ευτυχώς οι άνθρωποι δεν τραυματίστηκαν. Ωστόσο, μια βολίδα του αεροβόλου όπλου χτύπησε το αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές. Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που συνέλαβε τον 31χρονο και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της βίας, της απειλής, της παράβασης του Νόμου περί Όπλων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.