Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Υπομονή, συνιστούν οι αξιωματικοί της τοπικής Αστυνομίας καθώς όπως αναφέρουν, βρίσκονται πολύ κοντά στην πλήρη εξιχνίαση των δυο υποθέσεων...


Υπομονή, συνιστούν οι αξιωματικοί της τοπικής Αστυνομίας καθώς όπως αναφέρουν, βρίσκονται πολύ κοντά στην πλήρη εξιχνίαση των δυο υποθέσεων, με τρεις νεκρούς, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Κύκλοι της τοπικής Αστυνομίας κατανοούν την αγωνία των πολιτών και αναφέρουν ότι πολύ σύντομα όλα θα βγουν στο φως και θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για τις δυο περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί όπως φαίνεται έχουν ταυτοποίησει τους δράστες και των δυο επιθέσεων, στη Σαχτούρη το δίδυμο που χτύπησε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με θύματα τον Κωνσταντίνο Φράγκο και τον Βασίλη Σινούρη, αλλά και στη επίθεση της Ανθείας όπου έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δράστες, του θύματος Πάνου Τσίρκα.

Πιθανότατα θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για τις δυο υποθέσεις, βάσει του προανακριτικού υλικού που έχει συγκεντρωθεί.

Στην περίπτωση της Ανθείας βασικός ύποπτος φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Φράγκου, όπως και ένα άλλο άτομο.

Στη δε επίθεση της Σαχτούρη πρωταγωνιστικό ρόλο είχε 22χρονος Πατρινός πρώην πυγμάχος που κατηγορείται για σωρεία ληστειών. thebest.gr


--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.