Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ... ΓΙΑ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ...

Πανικός επικρατεί από το πρωί της Δευτέρας στην Πράγα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα από τα τουριστικά τμήματα της πόλης, ανάμεσα...


Πανικός επικρατεί από το πρωί της Δευτέρας στην Πράγα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα από τα τουριστικά τμήματα της πόλης, ανάμεσα στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Πράγας και την Ακαδημία Επιστημών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 09:56 τοπική ώρα, υπάρχουν τέσσερις νεκροί και περισσότεροι από 30 τραυματίες.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας της Πράγας Ζντένεκ Σβαρτς δήλωσε νωρίς το απόγευμα ότι τρεις ως τέσσερις άνθρωποι ενδέχεται να βρίσκονται ακόμα κάτω από τα συντρίμμια μέσα στο κτίριο, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Τα σωστικά συνεργεία βρέθηκαν σχεδόν αμέσως στον τόπο της έκρηξης και με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια.

Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη οφείλεται σε μια ελαττωματική εγκατάσταση αερίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λίγη ώρα πριν από την έκρηξη από το σημείο αναδιδόταν έντονη οσμή αερίου.

Πολλοί από τους τραυματίες είχαν κοψίματα από σπασμένα γυαλιά σε κοντινά κτίρια. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι έξι ξένοι, ωστόσο οι εθνικότητές τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.