Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΥΠΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...!!!

«Μαύρη τρύπα» που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ εντόπισαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πέντε εταιρείες ορκωτών λογιστών, μετά από έλεγχο που διεν...


«Μαύρη τρύπα» που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ εντόπισαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πέντε εταιρείες ορκωτών λογιστών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ενώ τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες τις οποίες έχει εγκρίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι εταιρίες Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece μετά από έλεγχο που έκαναν για τις δαπάνες τις περιόδου 2004-2010, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 έχουν κάνει «φτερά»για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει εγκρίνει δαπάνες ύψους 500.000 ευρώ, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου» η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του πρώην πρωθυπουργού και άλλες 800.000 ευρώ αποδίδονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος, γα την ίδια τριετία, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο. Το δημοσίευμα καταλήγει υποστηρίζοντας, ότι μέχρι στιγμής η έρευνα έχει δείξει ότι για καμία από τις δαπάνες που εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.