Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...! ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ NΗΣΙΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΡΙΣΗ...!!!

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προειδοποιεί την κυπριακή πλευρά λέγοντας ότι «δεν π...

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προειδοποιεί την κυπριακή πλευρά λέγοντας ότι «δεν πρέπει να αυταπατώνται ότι είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του νησιού γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει νέα κρίση στην περιοχή».

Όπως μεταδίδεται από τουρκικά και τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και σύμφωνα με το 24h.com.cy, το τουρκικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η σκέψη από την ελληνοκυπριακή διοίκηση να υποδειχθούν οι κοινοί φυσικοί πόροι του νησιού ως εγγύηση σε ένα επενδυτικό ταμείο αλληλεγγύης ή άλλο μοντέλο δανειοδότησης που θα δημιουργηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκεται και να αυταπατώνται ότι είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες της Κύπρου, μπορεί να προκαλέσει μια νέα κρίση στην περιοχή.

Κάνει δε λόγο για παράκαμψη των θεμελιωδών δικαιωμάτων του τουρκοκυπριακού λαού στις φυσικές πηγές που είναι «ένα επικίνδυνο σημάδι ότι μπορεί να προκληθεί μια νέα κρίση στην περιοχή». newsbeast.gr

-------------------------

3 σχόλια

  1. Μολων Λαβε. Τουλάχιστο θα πέσουμε μαχόμενη για την πατρίδα και όχι από πείνα. Τούρκος καλός μόνο ο επί πάσσαλο καθήμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ιστορία που να δικαιολογεί την ύπαρξη Τουρκικού κράτους!!! Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα!!!
    Οι Τούρκοι στην Τουρκία είναι απλώς μετανάστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xm den eine idiokthtes tou nhsiou oi AUTOX8ONES ELLHNOKUPRIOI,KAI EINE OI EK MOGGOLIAS PROERXOMENOI TOURKOI?
    XAXAXA KAIRO EIXA NA GELASW....
    G Amelethtos (Buzantinos XRUSH AUGH SOUHDIAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.