Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

Δεν ήταν ιδιαίτερα… πειστικοί οι δυο τσιγγάνοι που προσπάθησαν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λυκοποριά Κορινθίας παριστάνοντ...

Δεν ήταν ιδιαίτερα… πειστικοί οι δυο τσιγγάνοι που προσπάθησαν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λυκοποριά Κορινθίας παριστάνοντας τους εφοριακούς! Ούτε στις κλοπές, όμως, τα κατάφερναν καλά γιατί τους κατάλαβε και τους έδιωξε κακήν κακώς!

Οι δράστες σταμάτησαν με ένα αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της 76χρονης γυναίκας και δυο από αυτούς, ένας 32χρονος και ένας 37χρονος, της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της τοπικής Δ.Ο.Υ. που τάχα ήρθαν για να εισπράξουν κάποια οφειλή. Ταυτόχρονα, κοιτούσαν δεξιά κι αριστερά στο σπίτι της αναζητώντας το πορτοφόλι της. Η γριούλα κατάλαβε ότι είχε να κάνει με λωποδύτες και άρχισε να φωνάζει, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή.

Οι δυο τσιγγάνοι μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου τους περίμεναν οι συνεργοί τους ηλικίας 34 και 23 χρόνων και έφυγαν. Όμως, η γιαγιά δεν το έβαλε κάτω! Ειδοποίησε το τμήμα του Ξυλοκάστρου περιγράφοντας τους δράστες και το αυτοκίνητό τους και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. Οι τέσσερις… αποτυχημένοι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα απάτης, αντιποίηση και απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.