Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑΙΠΕΔ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΠΡΟΙΟΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ THΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ HSBC, ΔΗΛΩΣΕ Η ΙΔΙΑ.. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ:::

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου Την παραίτησή της υπέβαλε η Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του πρώην υπουργ...


Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου

Την παραίτησή της υπέβαλε η Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του πρώην υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, μετά την δημοσιοποίηση της "νέας" λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβάνεται το όνομά της.

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου, δικηγόρος στο επάγγελμα, δήλωσε λίγο μετά την παραίτησή της:

"Τα χρήματα στο λογαριασμό μου στην τράπεζα HSBC είναι προϊόν νόμιμων εισοδημάτων. Είναι αστήρικτη η δημόσια μνεία του ονόματός μου και είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία. Ωστόσο υποβάλλω την παραίτηση μου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να μην δημιουργήσω προβλήματα στη λειτουργία του Ταμείου».

Η εν λόγω παραίτηση της κ. Παπακωνσταντίνου, αποτελεί την πρώτη αντίδραση από την πλευρά των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών που βρίσκονται στη λίστα, καθώς μέχρι σήμερα, δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την δική τους πλευρά.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.