Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...;;; ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ...;;;

xryshaygh.com._ Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σχετικά με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας λόγω των μεγάλων ελλείψεων στην επάνδρωση των...


xryshaygh.com._ Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σχετικά με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας λόγω των μεγάλων ελλείψεων στην επάνδρωση των μαχίμων μονάδων. Η έλλειψη σοβαρότητας που υπάρχει στη λήψη αποφάσεων γενικώς, και έφερε την χώρα σε οικτρή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, έχει θύμα της και τις Ένοπλες Δυνάμεις με δεδομένο ότι τα πάντα περιστρέφονται αναλόγως του πολιτικού κόστους που θα έχει η συγκεκριμένη απόφαση.

Από ιστοσελίδα που πραγματεύεται στρατιωτικά θέματα, αλιεύσαμε ένα άρθρο, γραμμένο από στρατιωτικό μάλιστα, που παραθέτει τα επιχειρήματα του εναντίον τόσο της αύξησης της θητείας αλλά και της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18 έτη. Από την ανάγνωση των επιχειρημάτων γίνεται αντιληπτό ότι το μόνο που δεν ενδιαφέρει τον συντάκτη είναι το όφελος που θα έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τη δημιουργία ενός πραγματικά μαχίμου εφέδρου στρατιώτου. Με ένα πλήθος ανακριβειών και μια φρασεολογία που παραπέμπει σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ανησυχεί για τις ακαδημαϊκές σπουδές των νέων που θα μετατεθούν λόγω στράτευσης, την ανισότητα που θα υπάρξει σε σχέση με το γυναικείο φύλλο, την καθολική άρνηση των νεολαιών των…. κομμάτων , τις δυσχέρειες στην προσαρμογή στην στρατιωτική ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία, την απώλεια στρατευσίμων μεγαλύτερης ηλικίας που αποτελούν εχέγγυο (;) για την προστασία των δικαιωμάτων όλων μας. Ανησυχεί ο φερόμενος ως ‘’στρατιωτικός’’ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα στερηθούν διάφορες ειδικότητες όπως γιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους. Για το τέλος αφήνει τα καλύτερα, όπου παρουσιάζει τους 18 χρόνους ως άτομα με μειωμένη αντίληψη, μειωμένη κριτική και εξαιρετικά επιρρεπείς στα ατυχήματα, καθώς επίσης ότι θα αποτελέσουν ελεγχόμενη κοινωνική ομάδα που θα εκτελεί άνευ αντιλογίας τις διαταγές που θα λαμβάνουν. Κάτι φοβίζει τον γράφοντα, και ο φόβος αυτός είναι διάχυτος στο κείμενο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις απολαμβάνουν την μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Τον θεωρεί ένα υγιή, κατά το μέτρο, οργανισμό που βασίζεται στο θεμελιώδες τρίπτυχο του Ελληνισμού "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια". Αυτό φοβίζει τον γράφοντα, ότι στην ηλικία των δεκαοκτώ χρόνων ο νέος θα γαλουχηθεί σε ιδανικά και θα ακούσει για καθήκον, για Πίστη, Ιδανικά. Θα ακούσει για τους αγώνες του Έθνους πριν προλάβει και πάει σε κάποιο πανεπιστήμιο και γίνει έρμαιο των διεθνιστικών και αντεθνικών αριστερών ιδεολογιών και δεν θα βλέπει την Ελληνική σημαία σαν πανί αλλά ως Ιερό σύμβολο. Φοβάται ο συντάκτης ότι στον νέο Έλληνα θα ξυπνήσει μέσα του το DNA της Φυλής, γιατί από φύσει του είναι πολεμικός λαός ο Ελληνικός και το αποδεικνύει η μακραίωνη ιστορία του και οι ποταμοί αίματος που χύθηκαν για να ποτιστεί το δέντρο της λευτεριάς. Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά… Αυτό φοβάται ο συντάκτης να μην ενστερνιστεί ο νέος Έλληνας γιατί τότε στη χώρα των Ηρώων δεν θα έχει θέση ούτε αυτός ούτε οι συνιστώσες του, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας που είναι αστράτευτο.

Θέση της Χρυσής Αυγής είναι η υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Εκ νέου άνοιγμα των φακέλων με τις απαλλαγές και αυστηρές ποινές σε όσους απέφυγαν την στράτευση με μη νόμιμο τρόπο. Οι γυναίκες θα καλύπτουν μη μάχιμες θέσεις σε αστικά κέντρα (εκτός αν ζητήσουν εθελοντική μετάταξη) και όλοι οι άνδρες θα υπηρετούν το σύνολο της θητείας τους σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου.

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΙΧΩΡ.
    Ι ΙΣΧΥΣ
    Χ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    Ω ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΩΚΕΑΝΟΣ
    Ρ ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΡΕΥΣΤΟ
    ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 0ΥΤΕ
    ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.