Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...!!! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΩΝ ΓΥΦΤΩΝ...!!!

Κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού και διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των τριών ατόμων πο...


Κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού και διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των τριών ατόμων που κατηγορούνται για τα χθεσινά επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά.

Σε έλεγχο που έκαναν άνδρες της αστυνομίας σε αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν από τους συλληφθέντες βρέθηκε κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, 20 περίπου φυσίγγια καθώς και ένα στιλέτο. Να θυμίσουμε ότι όλοι οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα και όλη η προανάκριση γίνεται εκεί.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας με συνδρομή συναδέλφους τους και από γειτονικούς νομούς, πόλεις συνεχίζουν να αναζητούν ακόμη 6 άτομα για τα χθεσινά επεισόδια. Μια διμοιρία των ΜΑΤ παραμένει από χθες στο Αιτωλικό για να μην αποφευχθούν νέα παρατράγουδα.

Αυτήν την στιγμή οι κάτοικοι ξεκινούν προς το Μεσολόγγι για να διαμαρτυρηθούν έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας.

Πηγή: onairnews.gr

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.