Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...

Στιγμές απείρου τηλεοπτικού γέλιου ζήσαμε το περασμένο Σάββατο. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου το άγχος και η μελαγχολία κάνουν θραύση, αν...


Στιγμές απείρου τηλεοπτικού γέλιου ζήσαμε το περασμένο Σάββατο. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου το άγχος και η μελαγχολία κάνουν θραύση, αναμφίβολα χρειάζονται εκείνες οι ξένοιαστες στιγμές οι οποίες θα κάνουν τον Λαό, έστω και προσωρινά, να ξεχαστεί από τα προβλήματα του. Ο λόγος για την αλήστου μνήμης ‘‘προσωπικότητα’’ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Για μια ακόμη φορά, ο αποτυχημένος πρόεδρος του θλιβερού κομματικού κατασκευάσματος, το οποίο είναι κλινικά νεκρό, έδωσε ρεσιτάλ ασχετοσύνης και παραληρήματος, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και εκτός Βουλής η φαιδρότητα αποτελεί μόνιμο χαρακτηριστικό του. Στην εκπομπή ‘‘Mega Σαββατοκύριακο’’, ο Καρατζαφέρης με τα λεγόμενα του προκάλεσε τον γέλωτα, όχι μόνο στους τηλεθεατές αλλά και στους δημοσιογράφους της εκπομπής (Χασαπόπουλος, Αναγνωστάκης), οι οποίοι ‘‘σπάγανε πλάκα’’ με τα όσα ξεστόμιζε. Παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα για να διαπιστώσετε το κατάντημα του ανδρός: «Δημοσιογράφος: Κι εσείς χρόνια πολιτικός. Καρατζαφέρης: Θα κυβερνήσω κάποια ημέρα και θα δείτε τα αποτελέσματα. Δημοσιογράφος: ότι θα κυβερνήσετε λέτε κάποια μέρα, έτσι; Από πού εδράζεται αυτή η αισιοδοξία σας; Καρατζαφέρης: Να πω ότι το 58,59,60 δεν ήταν τίποτα ο Γεώργιος Παπανδρέου, τίποτα και το 52, βγήκε βουλευτής με τον Παπάγο τον εχθρό του κι ύστερα από 3-4 χρόνια έγινε πρωθυπουργός, ο Μεταξάς ένα χρόνο πριν γίνει πρωθυπουργός ζητούσε δουλειά από τον Δροσόπουλο να γίνει κλητήρας στην Εθνική τράπεζα… έχει γυρίσματα, οι ανάγκες είναι αυτές που προσκαλούν τους πολιτικούς και σήμερα το τοπίο δίπλα ο κόσμος το έχει αξιολογήσει και το έχει βαθμολογήσει. Από τη μια μεριά έχουμε εξαλότητα και απ’ την άλλη μεριά έχουμε υποταγή. Ούτε η υποταγή είναι συνοδός επιτυχιών ούτε η εξαλότητα μπορεί να φροντίσει τον τόπο. Δημοσιογράφος: Ένας χώρος που έφυγε, άλλοι πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, άλλοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καρατζαφέρης: Βεβαίως, έτσι είναι, κάποιοι χρηματοδότησαν αυτά τα δύο κόμματα, ακριβώς για να πέσουμε εμείς. Να είμαστε απ’ έξω γιατί εμείς ως κακά παιδιά, εδώ σ’ αυτήν την εκπομπή σας, έλεγα την ανάγκη να έρθει ο Ρώσος για να σωθεί η Ελλάδα, τα ταξίδια στο Κρεμλίνο, την επιμονή μου να πάρει το Νεώριο η Ρωσία, όλα αυτά είχαν κόστος, πάρτε δύο κομματάκια να φύγει ο Καρατζαφέρης. Δεν κάνανε κόμματα. Δημοσιογράφος: Εμπιστευόταν περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρά το ΛΑΟΣ; Καρατζαφέρης: Βεβαίως, γιατί ο ΛΑΟΣ δεν έκανε ότι ήθελε ο αμερικάνος. Δημοσιογράφος: Ένα λεπτό, τις επιλογές εσείς τις πήρατε, όχι οι Ρώσοι. Με το τουφέκι ψήφισαν; Καρατζαφέρης: Βεβαίως, γιατί όταν τους κάνεις πλύση 8 η ώρα πάει και ψηφίζει ότι του χεις πει, να μην κοροϊδευόμαστε τώρα… εγώ έφυγα από μέσα με 6% πήγαινε στο αρχείο να το δεις, είπα άλλο δεν μπορώ, ο μάγκας ο Καρατζαφέρης, ο λεβέντης ο Καρατζαφέρης, ο κωλοτούμπας ο Καρατζαφέρης, το 20 μου το κάνατε 2».


Απολαυστικά τραγελαφικό και γελοίο το παραπάνω απόσπασμα, το οποίο αποδεικνύει την πλήρη μεταμόρφωση και μετατροπή του τηλεπροέδρου σε… Βασίλη Λεβέντη. Για την ακρίβεια, χειρότερος απ’ αυτόν καθότι ο συμπαθής γραφικός πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων περιορίζει τις φιλοδοξίες του στο να μην μπει στη Βουλή, ενώ ο βαψομαλλιάς Καρατζαφέρης προορίζει τον εαυτό του για πρωθυπουργό. (Γιατί όχι και πρόεδρος της Δημοκρατίας ή πλανητάρχης; Πολύ μετριόφρων τον κόβουμε…) Μην περιμένετε, φυσικά, να σχολιάσουμε στα σοβαρά τις γελοιότητες του δυστυχισμένου κωλοτούμπα. Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι η έξοδος του από την Βουλή, και κατ’ επέκτασιν από την πολιτική, τον έχει οδηγήσει σε καταστάσεις, οι οποίες θυμίζουν καλοκαιρινή επιθεώρηση. Έχει μείνει μόνος κι έρημος (λάθος, έχει και τον Αϊβαλιώτη μαζί του…), τελειωμένος πολιτικά και μάλλον έχει το σύνδρομο της καταδίωξης (πριν λίγο καιρό έλεγε ότι το πραγματικό 3,3% των εκλογών του το έκαναν 2,9%...) μ’ ότι αυτό συνεπάγεται. Αν, λοιπόν, κάναμε την συγκεκριμένη αναφορά στο εν λόγω πρόσωπο, αυτό έγινε για να αντιληφθούμε που οδηγεί η αλαζονεία, η λαγνεία προς την εξουσία, η ολοκληρωτική έλλειψη ιδεολογικών αρχών και πολιτικής συνέπειας. Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την φιγούρα αυτή ως την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην κωμωδία και την τραγωδία…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

6 σχόλια

  1. Ήταν το όνειρό του (και "επιθυμία" των πατρώνων του) να "απορροφήσει" την Χρυσή Αυγή, όπως είχε κάνει με άλλους χώρους (Ελλ.Μέτωπο κλπ) αλλά δεν του 'κατσε και "ίππευσε την κάλαμον". Όταν δε είδε τα ποσοστά του να καταβαραθρώνονται ε εκεί εχρίσθη "Μέγας Ναπολέων Junior"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax afti i amerikani, pou vriskoun to hrono gia ton levedi mas? tous zilevo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "....το 20 μου το κάνατε 2». Μόνος σου το έκανες μεγάλε αλλά αν δεν το καταλαβαίνεις τότε τι να σου κάνω!!!! η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χαίρομαι ποὺ σᾶς ἐνοχλεῖ ο ΛΑ.Ο.Σ.;

    ερωτηση: Γιατὶ ἡ χρυσὴ αὐγὴ ἀπουσίαζε ἀπὸ τὴν κατάθεση στεφάνων στὰ Καλάβρυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά το Ελληνικό Μέτωπο πως το μπλέκεις τώρα ;;;
    να σε ενημερώσω ότι όταν το Ελληνικό Μέτωπο αποφάσισε να κατέβει και επίσημα στην πολιτική μετά Η ΧΑ άρχισε τις γλύκες με τον Κ.Πλεύρη , έτσι ξαφνικά από του πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βορίδης, Χαρίτος Γιαννάκενας κ.α!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.