Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ...!!! "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ"... ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΓΟ ΣΤΑΡΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Μαυροδενδρίου θα πραγματοποιήσουν στις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής που τάσσονται ...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Μαυροδενδρίου θα πραγματοποιήσουν στις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής που τάσσονται κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο 523, που λειτουργεί ως κέντρο νεοσυλλέκτων.

“Θα συγκεντρωθούμε έξω από την πύλη του στρατοπέδου και θα παραδώσουμε στον διοικητή του Κέντρου Νεοσυλλέκτων το ψήφισμα της πρόσφατης λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων” εξήγησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαυροδενδρίου Χρήστος Αλμασίδης.

Στο μεταξύ, το τοπικό συμβούλιο απέστειλε ήδη επιστολή για το θέμα προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας καθώς και στους βουλευτές Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Κοζάνης. Σε αυτήν επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας και να υποβαθμίσει περαιτέρω την κοινότητα που επιβαρύνεται ήδη από τη λειτουργία των ορυχείων και των σταθμών της ΔΕΗ.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.