Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ...!!!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΟΤΕ ΡΕ... Ή ΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...! Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώρ...


ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΟΤΕ ΡΕ... Ή ΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...!

Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, σήμερα το πρωί, στην Αστυνομική Διεύθυνση, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 34χρονης, χθες τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι των γονιών της, σε κεντρική συνοικία της πόλης.

Λίγο αργότερα, ο 27χρονος, οδηγούνταν στην εισαγγελέα κάτων από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την ώρα που έφτανε στα δικαστήρα, κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες άνθρωποι έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

"Είναι ψύχραιμος" λέει, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

Ο κύριος Γκοδοσίδης μιλώντας για το 27χρονο, φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος...

Ο 27χρονος προσήχθη, χθες το βράδυ, στο τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και ύστερα από ολονύκτια εξέταση ομολόγησε το έγκλημα, το οποίο ο αστυνομικός διευθυντής χαρακτήρισε "τερατούργημα", που όμοιό του ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ποτέ πριν!

Σε βάρος του δράστη, το όνομα του οποίου ο κύριος Γκοδοσίδης δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα παρά μόνο αν δοθεί εισαγγελική εντολή, όπως είπε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.

Ο 27χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα για λόγους σεξουαλικού πάθους και στη συνέχεια τη χτύπησε, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του.zappit.gr

-----------------------------------

2 σχόλια

  1. .... Αλλά τι να πούμε, όταν κατάπτυστοι Δημιοσιογράφοι παραδημούν και στο Α Θέμα, περίπτωση άρθρου Κατσάκου "Ευτυχώς που ήταν Έλληνας", ο οποίος χάρηκε που ήταν Ελληνας....και που η κριτική μου για άλλο κατάπτυστο άρθρο του συγκεκριμένου δημοσιογραφίσκου για τον δολοφόνο της Πάρου, λογοκρίθηκε συνεχώς....

    Εντάξει, να σου κάνουμε το χατίρι, ήταν Ελληνας - μην σε πάρουν τα κλάματα - από την χαρά σου..... όπως πολύ σωστά αναφέρεις, το φυτίλι της βόμβας δεν άναψε αυτή τη φορά, να είσαι σίγουρος όμως ότι οι Λαθροφίλοι σου, δεν θ' αργήσουν να ξαναχτυπήσουν, και τότε θ' ανάψει για τα καλά, και κάτι μου λέει ότι δεν θα κάψεις μόνο το gουνάκι σου.....
    AKOLOYTHEI TO KATAPTYSTO ARTHRO TOY KATSAKOU:
    BlogsΠέτρος Κατσάκος


    28/12/2012 11:23
    Ευτυχώς που ήταν Έλληνας
    Web only

    28/12/2012 11:23
    111Εκτύπωση Αποστολή Μικρότερη γραμματοσειράΜεγαλύτερη γραμματοσειράΑρχικό μέγεθος γραμματοσειράς Επιλέξτε τόπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την είδηση Όποιος έκανε τον κόπο χθες να παρατηρήσει τα σχόλια εκατοντάδων χρηστών του ίντερνετ στα ενημερωτικά σάιτ κάτω από την είδηση του στυγερού εγκλήματος στην Ξάνθη θα ένιωθε τον ίδιο τρόμο με αυτόν που προκαλεί μία βραδυφλεγής βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί κάτω από τα θεμέλια του κοινωνικού μας ιστού.

    Απειλές για εκδίκηση, απειλές για αυτοδικία, απειλές για πογκρόμ. Με αποδέκτες φυσικά τους συνήθεις υπόπτους που δεν είναι άλλοι από τους σύγχρονους αποδιοπομπαίους τράγους της κοινωνίας μας, τους μετανάστες. Προτού ακόμη στεγνώσει το αίμα από το έγκλημα της Ξάνθης κάποιοι φρόντιζαν να ακονίσουν τα μαχαίρια του τυφλού μίσους προδικάζοντας την εθνικότητα του δράστη. Κάποιοι άλλοι επιχειρηματολογούσαν για το θρήσκευμα του δράστη. Τυφλοί από μίσος προετοίμαζαν ένα κύμα εκδίκησης με στόχο «αιμοσταγείς» μουσουλμάνους και «απάνθρωπους» αλβανούς.

    Το σκηνικό της κοινωνικής βίας και της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας έχει στηθεί εδώ και καιρό. Κάποιοι φρόντισαν προεκλογικά να εντάξουν στην πολιτική ατζέντα ένα πρόβλημα που για χρόνια οι ίδιοι κρατούσαν επιμελώς κρυμμένο κάτω από το χαλί, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό πλεονέκτημα σε αυτούς που σήμερα χαρακτηρίζουν κοινοβουλευτικά επικίνδυνους.

    Σε μια κοινωνία που διέρχεται μια άγρια οικονομική στενότητα και αναζητεί εξιλαστήρια θύματα για να ξεσπάσει την οργή της, κάποιοι της προσφέρουν απλόχερα εύκολους στόχους. Δίνουν «διαβατήριο» στην παραβατικότητα του πεζοδρομίου, στοχοποιούν το διαφορετικό και υπόσχονται να επαναφέρουν στην χώρα την ησυχία του νεκροταφείου, την τάξη του στρατοπέδου και την ασφάλεια της φυλακής, όπως αυτές βασίλεψαν στον τόπο μας πριν μερικές δεκαετίες σε αλήστου μνήμης εποχές.

    Δημιουργούν εχθρούς για να στηρίξουν την ίδια τους την ύπαρξη. Κατασκευάζουν εκ προοιμίου ενόχους για να δικαιολογήσουν την ίδια τους την παρουσία στον πολιτικό χάρτη του τόπου. Αποπροσανατολίζουν και δημαγωγούν εκμεταλλευόμενοι ένα υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα εν μέσω οικονομικής κρίσης ευαγγελιζόμενοι μια Ελλάδα «καθαρή» από βαρβάρους.

    Η υπόθεση της Ξάνθης δεν τους έδωσε την ευκαιρία που ήθελαν. Ο δράστης ήταν Έλλην και Χριστιανός Ορθόδοξος σε αντίθεση με τον δράκο της Πάρου. Τα ακονισμένα μαχαίρια μπήκαν πάλι στα θηκάρια μέχρι το επόμενο έγκλημα που θα έρθει να συγκλονίσει πάλι την κοινή γνώμη. Θα περιμένουν όπως περίμεναν τόσα χρόνια στη γωνία. Θα περιμένουν ως το επόμενο έναυσμα για να ανάψουν το φυτίλι της βόμβας. Της βόμβας που ονειρεύονται να εκραγεί για να «ξεβρομίσει» η χώρα από τους βαρβάρους.

    Εγκλωβισμένοι στην λογική του μίσους και μεθυσμένοι από το κρασί των εκλογικών ποσοστών ξιφουλκούν κατά της ίδιας τους της ύπαρξης ξεχνώντας τα λόγια του ποιητή. «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα και το "λογοπαιγνιο" στην ταμπελα του μαναβικου βγαζει χυδαιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.