Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ... ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Γλυφάδας, σπείρα κακοποιών που διέπραττε ληστ...

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Γλυφάδας, σπείρα κακοποιών που διέπραττε ληστείες σε βάρος ατόμων που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα.

Oι συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για τη ληστεία σε βάρος του Γιάννη Πάριου. 

Συγκεκριμένα, μετά από κοινή επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθησαν την 13-12-2012 στη Βέροια δύο Ρομά, μέλη της σπείρας, ηλικίας 22 και 28 ετών, ενώ την επομένη συνελήφθη στις Αχαρνές άλλος ένας 24χρονος Ρομά.

Παράλληλα, αναζητούνται άλλοι τρεις Ρομά, ηλικίας 17, 19 και 21 ετών, μέλη της σπείρας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η σπείρα είχε πανελλαδική δράση και με ορμητήριο τη Βέροια μετέβαιναν με τα αυτοκίνητά τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου εντόπιζαν άτομα που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα. Όταν τα άτομα με τα χρήματα ή τα κοσμήματα επιβιβάζονταν στα αυτοκίνητά τους, τα μέλη της σπείρας τους ακολουθούσαν με τα αυτοκίνητά τους και όταν αυτά έφταναν στον προορισμό τους, με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα ή το αυτοκίνητο που στο χώρο αποσκευών υπήρχαν τα κοσμήματα.

Σε έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των δραστών στη Βέροια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 7.700 ευρώ καθώς και ένα Ι.Χ.Ε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.