Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΥ...

Τους Αγίους Σαράντα επισκέφτηκε χθες, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο Πρέσβης της Ρωσίας στα Τίρανα Leonid Abramov. Κατά την επίσκεψή του στ...



Τους Αγίους Σαράντα επισκέφτηκε χθες, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο Πρέσβης της Ρωσίας στα Τίρανα Leonid Abramov.

Κατά την επίσκεψή του στους Αγίους Σαράντα ο ρώσος πρέσβης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης κ. Στεφάν Τσίπα καθώς και με τοπικούς παράγοντες.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και η συνεργασία με διάφορα τουριστικά γραφεία και επιχειρήσεις της Ρωσίας.

Ο κ. Abramov, επεσήμανε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ρώσους πολίτες ώστε να κάνουν τις διακοπές τους στους Αγίους Σαράντα, κυρίως οι απλοί ρώσοι που έχουν και περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Θύμισε επίσης πως σημαντικός αριθμός ρώσων πολιτών επισκέπτονται το νησί της Κέρκυρας, αλλά όπως τόνισε «αυτοί είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση».

Τα τελευταία 2 χρόνια 25 ρώσοι πολίτες έχουν αγοράσει διαμερίσματα στους Αγίους Σαράντα και σύμφωνα με τον Πρέσβη της Ρωσίας «η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής έχει μέλλον».

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου των Αγίων Σαράντα, διοργάνωσε και την ετήσια ανάλυση για την τουριστική σεζόν του 2012.

Μια σύντομη αναφορά για τις επιτεύξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν έκανε ο δήμαρχος της πόλης κ. Στεφάν Τσίπα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η πόλη. Όπως είναι γνωστό ο εφοδιασμός με πόσιμο νερό γίνεται με συγκεκριμένο ωράριο και κατά την θερινή περίοδο με τον πολλαπλασιασμό των κατοίκων υπάρχει έντονο πρόβλημα.

Όπως ο κ. Τσίπα και οι άλλοι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη για την δημιουργία καλύτερων υποδομών, όπως για την επίλυση του κυκλοφοριακού, την καλύτερη συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία και πρακτορεία της περιοχής κλπ. aftonomi.gr

--------------------

Κάντε "ΚΛΙΚ" στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" που ακολουθεί για να δείτε κάποια από τα θέματα της εφημερίδας σας που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.