Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΚΕ - ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ... ...


ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ...

ΚΚΕ

«Καταδικάζουμε την φασιστική τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Σταρτούλης. «Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών» καταλήγει η ανακοίνωση.


ΔΗΜΑΡ

Την επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη καταδικάζει η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της.

"Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα την χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα", αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.

"Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα. Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες", σημειώνει.

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση κατά του Δημήτρη Στρατούλη. "Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Όλα τα στραβά κουλούρια, η νύφη μας τα φτάχνει!!!!! Όποιος τους στραβοκοιτάει από δω και πέρα θα είναι εν δυνάμει χρυσαυγίτης!!!! Ε ρε "πλάκα" που έχουν πάθει οι "αγωνισταράδες"!!!! Δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν σώβρακα από το φόβο τους. Παντού ¨βλέπουν"χρυσαυγίτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.