Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Παρίστανε τον υπάλληλο του υπουργείου Ανάπτυξης Η Αστυνομία εξιχνίασε δώδεκα υποθέσεις απάτης σε βάρος κατοίκων της ευρύτερης περιοχ...



Παρίστανε τον υπάλληλο του υπουργείου Ανάπτυξης

Η Αστυνομία εξιχνίασε δώδεκα υποθέσεις απάτης σε βάρος κατοίκων της ευρύτερης περιοχής τού Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστης είναι ένας 37χρονος απότακτος αστυνομικός, εναντίον του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Επίσης, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας 33χρονος Έλληνας και μία 30χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με το ζευγάρι, ερχόταν σε επαφή με επιχειρηματίες και αγρότες τής περιοχής, στους οποίους παρουσιαζόταν ως υπάλληλος τού υπουργείου Ανάπτυξης, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά από 2.000 έως 6.000 ευρώ, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να αναλάβει τις διαδικασίες υπαγωγής τους σε διάφορα προγράμματα επιδοτήσεων.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις εξαπάτησης ατόμων, από τις οποίες οι εννέα αφορούν προγράμματα επιδότησης καλλιεργειών και οι υπόλοιπες προγράμματα επιδότησης αλιείας και καταστημάτων.

Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο 37χρονος έχει πάρει από τους πολίτες, που εξαπάτησε, δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 37χρονος έχει εξαπατήσει και άλλα άτομα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.