Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΣΒΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ!

Απεργία πείνας ξεκίνησαν από χθες μετανάστες που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτη...


Απεργία πείνας ξεκίνησαν από χθες μετανάστες που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησης και ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των μεταναστών που συνεχίζουν την απεργία πείνας, ενώ από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό πως σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι. Εν τω μεταξύ στο λιμάνι της Μυτιλήνης διανυκτέρευσαν χθες πάνω από 25 μετανάστες, ανάμεσά τους 2 εγκυμονούσες και 2 παιδιά.

Μάλιστα η μία από τις δύο γυναίκες μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υγεία της και η δεύτερη μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί.

Νωρίτερα το απόγευμα οι μετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό την Αθήνα, πράγμα που τελικά δεν έγινε διότι δεν είχαν υπηρεσιακά σημειώματα προσωρινής διαμονής.

----------------------------------------

4 σχόλια

  1. Η αουρκια απο οπουπελευθερωσης τους ειναι να πανε
    στην Τουρκια απο οπου ηρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απελευθερωσης τους ειναι να πανε
    στην Τουρκια απο οπου ηρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απελευθερωσης τους ειναι να πανε
    στην Τουρκια απο οπου ηρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. APELASH AMESWS .TI MPOURDELO EINAI PIA AYTO TO KRATOS RE GAMWTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.