Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ... ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥ...!!!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μεταπείστηκε τη τελευταία στιγμή από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και υπέγραψε το πολυν...


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μεταπείστηκε τη τελευταία στιγμή από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και υπέγραψε το πολυνομοσχέδιο. Αίσθηση όμως προκαλεί το επίσημο έγγραφο με τις υπογραφές όλων των αρμοδίων υπουργών. Ο κ. Ρουπακιώτης όχι μόνο δεν πρόσθεσε το όνομα του, αλλά αντιθέτως υπογραφή του έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που την χαρακτηρίζουν ως «μουτζούρα» ή «καλικατζούρα μικρού παιδιού» υπονοώντας πως με αυτό τον τρόπο διάλεξε να δείξει την αντίθεση του στα νέα μέτρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτης μπορεί να υπέγραψε τα μέτρα, μετά και τις πιέσεις που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη, ωστόσο η υπογραφή του στο επίμαχο πολυνομοσχέδιο …λέει πολλά!

Κάτω από το νομοσχέδιο των 750 σελίδων συμπεριλαμβανομένης της εισηγητικής έκθεσης και των παραρτημάτων, δίπλα στα ονόματα και τις υπογραφές των συναρμοδίων υπουργών υπάρχει και η «μουτζούρα» του κ. Ρουπακιώτη …που μόνο με υπογραφή δεν μοιάζει.

«Περισσότερο σε …τρίχα κατσαρή παραπέμπει, παρά σε υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης», σχολίαζαν κάποιοι στην Βουλή με δηκτική διάθεση. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.