Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ 90 ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ...! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ... ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ...!!!

Από τους 22 Ισοβίτες της Εθνικής Επαναστάσεως, ο κορυφαίος Γ. Παπαδόπουλος παρέδωσε το πνεύμα στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου αρν...



Από τους 22 Ισοβίτες της Εθνικής Επαναστάσεως, ο κορυφαίος Γ. Παπαδόπουλος παρέδωσε το πνεύμα στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου αρνούμενος μέχρι τέλους να υπογράψη «μεταμέλεια» προς τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη για να τον στείλη στο σπίτι του.

Επόμενος στην άρνηση υπογραφής μεταμέλειας ο στρατηγός των Στρατηγών Οδυσσεύς Αγγελής (έξη χρόνια αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων, όσα δεν συμπλήρωσε ούτε ο Παπάγος) καίτοι η ποινή του είχε εκτιθή το 1987, οπότε και αυτοκτόνησε στο κελλί του, μήπως και ευαισθητοποιηθή η Ελληνική πολιτεία προς χάριν των συνέγκλειστων συνεδέλφων του. Όλοι οι άλλοι ισοβίτες κατά διαταγήν του Αρχηγού τους Παπαδόπουλου από την δεκαετία του Ενενήντα υπέβαλαν αίτηση κατ’ οίκον νοσηλείας «λόγω ανηκέστου βλάβης» - ευτυχώς διότι έτσι ο στρατηγός Παττακός μπόρεσε να γράψη τα γνωστά Εννέα βιβλία του. Μόνος αρνητής της διαταγής Παπαδόπουλου αλλά και κάθε ευχέρειας που παρέχεται στους ισοβίτες ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής μετά την συμπλήρωση του 70 έτους ηλικίας και 25ετούς φυλακίσεως. Ακόμη και σήμερα μέχρι τα 90 του, ο Νικόλαος Ντερτιλής αρνείται να υπογράψει...

Γιατί; Διότι όπως ο Παπαδόπουλος αρνείται να υπογράψη προς τις αρχές της Δημοκρατίας μας με την πεποίθηση ότι η υπογραφή του είναι η ψυχή του. Και η ψυχή του αισθάνεται παρανόμως φυλακισμένη.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ...



Κάνε κλίκ στο πρωτοσέλιδο για να δείς τα θέματα του "Στόχου"



6 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ,ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 'ΑΝΤΡΕΣ' ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.