Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...! ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ...;;;

Να πούμε εμείς... Ζήλεψε το κατόρθωμα του Φράγκου όταν ήταν Α/ΓΕΣ με υπουργό τον Βενιζέλο στο Άμυνας αλλά τότε τα πράγματα ήταν διαφορε...


Να πούμε εμείς...

Ζήλεψε το κατόρθωμα του Φράγκου όταν ήταν Α/ΓΕΣ με υπουργό τον Βενιζέλο στο Άμυνας αλλά τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Και πέραν του γεγονότος ότι ο Φράγκος με τον Κωσταράκο είναι διαφορετικοί άνθρωποι ένα χαρακτηριστικό έκανε την διαφορά που εξέθεσε τον Α/ΓΕΕΘΑ...

Στην τότε εισβολή ο Φ.Φ. είχε να αντιμετωπίσει εισβολείς απόστρατους πρώην συναδέρφους που αρκετοί από αυτούς είχαν συνυπηρετήσει με τον Στρατηγό και που εν πάση περιπτώση ακόμη και σε στιγμές παράκρουσης αντιλαμβάνονταν σε ποιόν χώρο βρίσκονται. Σήμερα είχαμε εισβολείς άσχετους με το στράτευμα, κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην έχουν πάει καν φαντάροι για να γνωρίζουν ότι το Πεντάγωνο είναι πρώτα Στρατόπεδο και μετα Υπουργείο και που είναι πολύ πιθανόν οι επικεφαλής τους ή αλλοι που τους υποθάλπτουν "συνδικαλιστικά" να δρούσαν με σκοπιμότητα ή ακόμη και προσχεδιασμένα...

Για αυτούς τους λόγους ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν έπρεπε να κάνει ότι έκανε...

www.stoxos.gr

------------------------------

4 σχόλια

  1. OI KΟΠΕΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ (ΓΛΥΚΑ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΧΗΜΟΣ ;;;;;;;;ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΝ;;;;;;ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;;;;;;ΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ!!!!!!ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ...ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥ!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΜΑΖΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΠΙ 25 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ!!!!!ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!!!!!!ΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟ ΜΑΧΗΤΗΣ!!!!!!!!!....ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ (ΓΝΩΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΘΕΜΑΤΑ) ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στοχε σε συμπαθω και σε στηριζω σαν εφημεριδα αλλα εδω διαφωνω.οταν οι αλλοι ειναι απληρωτοι 6 μηνες και δεν εχουν να ταισουν τα παιδια τους τοτε ειναι λογικο να φερονται ετσι και καμια σχεση δεν εχουν ολοι αυτοι με τον συνδικαλισμο και τους εργατοπατερες απλοι εργαζομενοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΜΑΤ έσωσαν το γόητρο και την αξιοπρέπεια του Στρατού μετά την είσβολή σε στρατιωτικό έδαφος δήθεν "ειρηνικών" διαδηλωτών!
    Η φρουρά-Στρατονομία του ΥΠ.ΕΘ.Α είτε ανίκανη ή αναποτελεσματική να κάνει το χρέος της καταράκωσε το κύρος της στολής του Έλληνα στρατιωτικού.Η μόνη επιλογή τους να υπογράψουν σύντομα τις παρετίσεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.