Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Η ΜΙΤ... ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ...

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην περιοχή «Γαββαθάς» της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού- Άντισσας της Λέσβου,...

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην περιοχή «Γαββαθάς» της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού- Άντισσας της Λέσβου, είκοσι έξι υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας από 18 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί αναχώρησαν με φουσκωτό σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν, πρωινές ώρες χθες, σε παραλιακό σημείο της παραπάνω περιοχής.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

-----------------------------------

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δώδεκα (12) αλλοδαποί (7 άνδρες και 5 γυναίκες) υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι συνόδευαν δέκα (10) παιδιά ηλικίας από 1 έως 16 ετών, αναχώρησαν με φουσκωτό σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν, πρωινές ώρες χθες, σε παραλιακή περιοχή κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

----------------------------------

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην πόλη της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 20 έως 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί αναχώρησαν με φουσκωτό σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν, πρωινές ώρες της 16-10-2012, σε παραλιακή περιοχή της Σάμου.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

--------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.