Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΠΠΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ... ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΣ... "Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλε...

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ... ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΣ...

"Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει ότι υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη και αδύναμη απέναντι σε όσους επιθυμούν την κατάλυση του πολιτεύματος. Και αυτό το στοίχημα είναι εξίσου σημαντικό με την οικονομική ανάκαμψη", τόνισε στην Ολομέλεια του ΕΚ η Μαριλένα Κοππά επικεφαλής της ΚΟ ΠΑΣΟΚ στο ΕΚ.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση:

"Στην Ελλάδα της κρίσης, η άκρα δεξιά αποκτά μέρα τη μέρα πιο εφιαλτικό πρόσωπο. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως παραστρατιωτικό σώμα. Με Τάγματα εφόδου που κακοποιούν πολίτες. Με βουλευτές που απειλούν συναδέλφους τους και χυδαιολογούν στο Κοινοβούλιο. Φοβάμαι ότι και σε αυτό το επίπεδο, η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή.

Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος συνολικά είναι μεγάλες, γιατί αντιμετώπισε ένα νεοφασιστικό κόμμα όπου ο αρχηγός του χαιρετά με ναζιστικό χαιρετισμό ως ένα οποιοδήποτε κόμμα.

Ειδικά όμως η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη: όταν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν τιμωρεί τους αστυνομικούς, που επιτρέπουν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απελευθερώνει συλληφθέντα σε επεισόδια..

Όταν ο Υπουργός Εσωτερικών απαντά σε κοινοβουλευτική ερώτηση του κόμματος αυτού για τον αριθμό των αλλοδαπών παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας , ενώ είναι σαφές ότι η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο εγγραφής σε αυτούς..

Τότε η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει ότι υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη και αδύναμη απέναντι σε όσους επιθυμούν την κατάλυση του πολιτεύματος.

Και αυτό το στοίχημα είναι εξίσου σημαντικό με την οικονομική ανάκαμψη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει με κάθε τρόπο να αντιδράσει στην άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη." enikos.gr

7 σχόλια

  1. tagmata efodou eitan oi ALHSTOU MNHMHS PRASINOFROUROI,me kati mousia san LeiBadia pou elege kai o aksexastos Xatzixrhstos,ala tagmata efodou eine Ta Syrhzopoula me sfuria-Bariopoules kai lostous,NAI UPARXEI MIA DIAFORA METAKSY THS XRUSHS AUGHS KAI TWN ALWN KOMMATWN H XRUSH AUGH DEN EINE KLEFTES!!--KAI AGAPOUN TIN ELLADA,EXOUN SKULIASEI OLA TA LAMOGIA ,ARSENIKOI-8ULIKOI KAI ARSENIKO8ULIKOI...KAI POU EISTE AKOMA WRE LAMOGIA,PSOFIMIA....
    DEN MAS XEZEIS KURA MARILENA,XASATE TIN KOUTALA TWRA EEEEEEE?
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟ '81 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oxi prasinofrouros alla prasinopoufianos!!! Ekei eimastan... Tromos... Gami@&noi pasokoi Papandreogamioles...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI SAN PARASTRATIOTIKH ORGANOSH AKOMA XORHS EMPEIRIA OTAN TXA KINOYNTAI PIO PROSEXTIKA KAI PIO EPAGGELMATIKA TOTE NA DOYME TH TXA KANETE K.M.KOPPPPPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΒΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Κ.ΚΟΠΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Και ήρθε η ώρα της θύελλας γιατί δεν πάει άλλο, αλλά που να καταλάβεται εσείς, πολιτικά ζόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.