Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ...!!!

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του καταυλισμού στο Καρακόνερο Ρόδου Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ...


Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του καταυλισμού στο Καρακόνερο Ρόδου

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-10-2012) τα ξημερώματα στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά, στο Καρακόνερο Ρόδου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην περιοχή.

Στην επιχείρηση η όποια οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου συμμετείχαν 45 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Αστυνομικού Τμήματος, Τμήματος Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ), καθώς και δύο (2) αστυνομικοί σκύλοι για εντοπισμό όπλων, εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.

Επιπλέον την αστυνομική επιχείρηση και τις έρευνες συνέδραμε κλιμάκιο της Λιμενικής Αρχής Ρόδου αποτελούμενο από 17 λιμενικούς με ένα (1) αστυνομικό σκύλο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης και των ερευνών που έγιναν σε χώρους-καταλύματα διαμονής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, πρόεκυψαν τα ακόλουθα:

Προσήχθησαν : 68 άτομα (από τα οποία 65 άνδρες, 2 ανήλικοι και 1 γυναίκα)

Μεταφέρθηκαν : 12 αυτοκίνητα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να διαπιστωθεί το νόμιμο της κατοχής τους

Ανασύρθηκαν : από την θαλάσσια περιοχή πλησίον του καταυλισμού ένα όχημα για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή στις 13-06-2012 καθώς και 3 χρηματοκιβώτια η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών του κλεμμένου οχήματος – χρηματοκιβωτίων, ενώ η εξέταση των 12 οχημάτων και των προσαχθέντων συνεχίζεται.

--------------------------------------

2 σχόλια

  1. Ε μην τα ριχνετε και ΟΛΑ στους γυφτους !!

    Τα χρηματοκιβωτια που βρεθηκαν στη θαλασσα πλησιον του καταυλισμου ειναι ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ,ΦΩΛΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!!

    Εσεις αν εισαστε χρυσοψαρα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ
    που θα κοιμοσαστε ?? στα βραχια της πειραικης ???μονο μεθυσμενοι...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του σκίσουν !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.