Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ 14 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 106 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ... ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 106 εργαζόμενους- μέλη του Σωματείου Τρίαινα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά από...


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 106 εργαζόμενους- μέλη του Σωματείου Τρίαινα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά από την εισβολή τους στο Πεντάγωνο το πρωί της Πέμπτης, οι14 (σ.σ. οι 12 είναι μεταξύ των προσαχθέντων και οι δύο αναζητούνται) θα οδηγηθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα το πρωί της Παρασκεύης, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται πως οι 14 κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε στρατιωτική μονάδα και προκάλεσαν φθορές σε δημόσια περιουσία, ενώ οι υπόλοιποι 94 κατηγορούνται για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Πάντως, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση εργαζομένων από άλλους κλάδους, όπως στο μέταλλο και στα νοσοκομεία, παρέμειναν έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Παρατίθεται η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης:

Ανακοινώνεται ότι σε βάρος των εκατόν έξι (106) προσαχθέντων σήμερα (04-10-2012), από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχηματίσθηκαν δικογραφίες ως κατωτέρω:

Α. Για τους δώδεκα (12) εξ αυτών, καθώς και για δύο (2) άτομα που αναζητούνται, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι ανωτέρω συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (05-10-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Β. Για του υπόλοιπους ενενήντα τέσσερις (94) για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης. Οι ανωτέρω, κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι.

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.