Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GUARDIAN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΑ" ΣΥΝΤΑΚΤΗ...

defencenet.gr._ Συνεχίζονται οι βρώμικες επιθέσεις των ξένων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου με την σκυτάλη αυτή την φορά να την παίρνει η βρετ...

defencenet.gr._ Συνεχίζονται οι βρώμικες επιθέσεις των ξένων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου με την σκυτάλη αυτή την φορά να την παίρνει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», αλλά βέβαια το άρθρο είναι γραμμένο από Έλληνα: Ο συντάκτης του κειμένου Γιάννης Μπαμπούλιας χαρακτηρίζει το κόμμα «εγκληματική οργάνωση», ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει πως δεν πρόκειται για πολιτικό κόμμα, αλλά για «παιδί» του ναζισμού, το οποίο απαρτίζεται από υποδίκους που χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, για να διαγραφούν τα αδικήματά τους!

Στο άρθρο μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι το ελληνικό ακροδεξιό κόμμα φλερτάρει με μια «εκτός νόμου» ρητορική τον τελευταίο καιρό, καθώς «οι βουλευτές του συνεχώς προσπαθούν να επισημάνουν ότι η Χρυσή Αυγή διαφέρει από τα άλλα κόμματα», ώστε μέσω του λαϊκισμού να προσελκύσουν περισσότερους ψηφοφόρους.

«Έχουν δίκιο σε αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, αφού δρουν σαν συμμορία κακοποιών», σχολιάζει ο αρθρογράφος.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένας οργανισμός με σαφείς επιρροές από τον νεοναζισμό, που έχει στόχο τη βία κατά των μεταναστών και επιθέσεις στις αντιρατσιστικές πορείες στο δρόμο: Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα νόμιμο δημοκρατικό κόμμα;», διερωτάται ο συντάκτης του άρθρου και προσθέτει:

«Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ακροδεξιά κόμματα να χρησιμοποιούν λαϊκιστική ρητορική για να πείσουν τους οπαδούς τους, και για πολύ συγκεκριμένους λόγους: παρά τους ισχυρισμούς τους ότι αποστρέφονται το κοινοβουλευτικό σύστημα, θέλουν να επωφεληθούν από τα προνόμια των Ελλήνων βουλευτών».

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο επισημαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή μέσα από μια παρωδία της ελληνικής ιστορίας που χρησιμοποιεί, για να κερδίσει την εύνοια του ελληνικού λαού, προσβάλει κάθε δημοκρατική αρχή, ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του, αν και δηλώνουν αποστροφή για τις κοινοβουλευτικές έδρες τους, φαίνεται πως απολαμβάνουν την προβολή του κόμματός τους, όπως και την επιπλέον χρηματοδότηση από την καλά λαδωμένη μηχανή των ... δημοσίων σχέσεων τους (Των ποιων; Μα, τώρα τους βρίζουν οι πάντες όσοι του συστήματος: Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα κλπ). Φαντασθείτε και να ήταν "αλάδωτη" η μηχανή των δημοσίων σχέσεων"). defencenet.gr

3 σχόλια

  1. EINAI BEBEO OTI TSOGLANIA SAN AYTON THA YPARXOUN PANTA.AS PAEI STO DIAOLO TO KATHE KATHIKI SAN ESENA ALHTH TOU KERATA KOLOATHROGRAFE THS PLAKAS.500000 XILIADES ELLHNES EINAI RE KOLOPEDI NAZISTES?.ENAS AKONH ALHTHS TOU KERATA EISAI KAI TIPOTE ALLO.GIA MENA EISAI ENA KOINO TSOGLANI POU AN SE EIXA MPROSTA MOU THA SOU ELEGA AN EIMAI NAZISTIS H OXI KOLOPEDO.EXO 4 SYMADIA KAI 3 RAMATA APO EPITHESI PAKISTANON STO LIMANI THS PATRAS KOLOPEDI.NAI RE ANTHELINA EXO OLOI TA APOBRASMATA APO THN ELLADA KAI ESY MAZI TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας λένε όπως θέλουν (ναζιστές, φασίστες κτλ), οι ΄Ελληνες ξύπνησαν και δε γυρίζουν στα μαντριά.
    Βέβαια ο Guardian, η εφημερίδα με τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες, πολύ θα΄θελε να μας βγάλει στη παρανομία, γιατί τους χαλάμε τη σούπα.
    ΄Οπως και να΄χει το εθνικιστικό ρεύμα όλο και δυναμώνει, έχουν χάσει τον έλεγχο και έχουν πανικοβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους είδε νταβρομένους η Λάτσα και ζήλεψε. Σου λέει αλλού π...νε και μας όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.