Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΗΝΙΚΑ...!!!! ΒΙΝΤΕΟ... ΙΜΑΜΗΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...

ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ... Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την βλάσφημη ταινία, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κ...


ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την βλάσφημη ταινία, που πραγματοποιήθηκε μπροστά
από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κάιρο στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας μουσουλμάνος κληρικός με το όνομα Αμπού Ισλάμ έσκισε και έκαψε την Αγία Γραφή μπροστά σε χιλιάδες μουσουλμάνους. Η ενέργειά του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αντι-χριστιανικές επευφημίες από τους διαδηλωτές. Πριν αφήσει τη διαδήλωση και πάρει στο αυτοκίνητό του, είπε τα πλήθη "την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της."





Το παραπάνω βίντεο δείχνει το σχίσιμο της Αγίας Γραφής από τον μουσουλμάνο κληρικό. Το βίντεο λέει:

0.02 "το ακαταμάχητο Βιβλίο, το Βιβλίο της Αλήθειας και της Ειρήνης. Η θέση για αυτά τα λόγια και αυτό το βιβλίο είναι πάνω από τα κεφάλια επειδή είναι η πραγματική έμπνευση ... (Τοποθετεί το Κοράνι στο κεφάλι του) και ακούγονται φωνές που λένε «Allahu Akbar».
0.30 λέει: μήνυμα προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς. Από σεβασμό και ευγένεια προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς δεν θα κάνω το ίδιο όπως αυτοί έκαναν στο βιβλίο του Θεού μας, θα είμαστε γενναιόδωροι προς το μέρος σας σήμερα και θα πούμε ότι θα σας σεβόμαστε "προς στιγμήν". Θα σεβαστούμε αυτό το βιβλίο το οποίο είναι στην αραβική γλώσσα.
0:54 οι διαδηλωτές φωνάζουν "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ"
1.09 Ο Αμπού Ισλάμ κρατάει μια άλλη Βίβλο και λέει: Αυτό είναι το βιβλίο που το σκυλί ο Terry πιστεύει, (ο Αμερικάνος πάστορας που έκαψε το κοράνι), όπως και τα σκυλιά μαζί του, οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στην Αμερική.
1.19 Αμπού Ισλάμ: Σήμερα μπορώ μόνο να το σκίσω. Αρχίζει να σχίζει τη Βίβλο και ρίχνει τα φύλλα προς τον όχλο, εν μέσω ασμάτων ‘Αλλάχ Ακμπάρ’ και "Khaybar, Khaybar, Ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται."
2.06 Ο Αμπού Ισλάμ λέει: σε όλους τους λάτρεις του σταυρού σε όλο τον κόσμο, δεν θα ησυχάσουμε. Σήμερα, το σκίζουμε.
2.13 ένας άνδρας με μπλε χρώμα δίπλα του καίει τη Βίβλο σηκώνοντάς την για να την δουν όλοι.
Ο Αμπού Ισλάμ λέει Salamu Aleycom (Ειρήνη μαζί σας) και φεύγει, ενώ ο όχλος φωνάζει «Khaybar, Khaybar, ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται».
"Εξουσίασε, εξουσίασε, ω Κοράνι». "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ."

Το είδαμε στο taxalia

--------------------------------------

4 σχόλια

  1. Διαδοσεις ...

    Η πραγματικη μεταφραση σε περιληψη:
    -----------------------------------------

    "ΙΜΑΜΗΣ :
    Εδω εχω το καταστατικο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν μας αφηνουν να ζησουμε αγαπημενα και ειρηνηκα με τους χριστιανους αδελφους μας....

    ΠΛΗΘΟΣ: Θανατος στα φασισταρια !! σκισε το σκισε το !

    Ι: και βεβαια θα το σκισω ,που βριζουν τις ΜΚΟ που μας συναδελφωνουν..

    Π: Ζητω οι ΜΚΟ !! Ζητω οι ΜΚΟ !!

    Ι:Πως μπορουν αυτοι οι Ελληνες να μην θελουν ΕΜΑΣ , τις αθωες ψυχες της αγαπης και του αντιρατσισμου ,να επικρατησει στην Ελλαδα η συναδελφωση της αγαπης οπως στη Συρια στη λυβιη στο Αβγανισταν και σε τοσες αλλες χωρες που ζουν αρμονικα οι πιστοι του προφητη με τους χριστιανους αδελφους τους ...

    Π: Ζητω η πολιπολιτισμικοτητα !!ζητω οι ΜΚΟ! Ζητω ο τσιπρας ! εξω Η Χρυση Αυγη !! "

    -----------------------------------------

    (ειμαι απο την αραπια και ξερω τι λενε..)

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την επομενη φορα γαμω την μανα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμαρωστε τον μακρινό προγονο του μπαμπουινου που βγάζει αναρθρες κραυγές πηδωντας απο δέντρο σε δέντρο. Όταν ειναι όρθιος τα χερια του ακουμπούν στο έδαφος. Ειναι μυστήριο πως καταφερε μαζι με τα υπολοιπα ανθυποπιθηκοειδη να παρεισφρύσει σε ανθρώπινη κοινωνια και να πιανει στα χερια του την αγια γραφη την οποια δεν μπορει να την προσβαλει αφου δεν λαμβανεται υποψη σαν ανθρώπινο όν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA TOY KOPEI TO TSOYTOYNH MOYSOYLMANIKO TRAGI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.