Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Στα χέρια εξειδικευμένων αστυνομικών της περιοχής μας, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, βίντεο που κατέγραψαν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή...

Στα χέρια εξειδικευμένων αστυνομικών της περιοχής μας, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, βίντεο που κατέγραψαν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σουλά, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η κίνηση, η στάθμευση και η αναχώρηση στην συνέχεια του αυτοκινήτου με τον ύποπτο που θεωρείται ότι ήταν ο υπαίτιος του εμπρησμού της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις οι αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες και υλικό τέτοιο, που είναι δυνατόν να στοιχειοθετήσουν κακουργηματική κατηγορία σε βάρος εμπλεκόμενου ατόμου.

Οι έρευνες γίνονται πάντως με άκρα μυστικότητα και από «ψιλό Κόσκινο» περνούν αυτό το διήμερο μια σειρά στοιχεία και κινήσεις που είχε ο φερόμενος ύποπτος.
Μεταξύ αυτών των στοιχείων, περιλαμβάνεται και βίντεο που ζητήθηκε από την αστυνομία και παραδόθηκε από ιδιώτη, σύμφωνα με το οποίο λίγα μόλις λεπτά μετά την φωτιά, ύποπτο αυτοκίνητο μπήκε σε χώρο στάθμευσης καταστήματος και παρέμεινε εκεί για αρκετή ώρα.

Οι αρχές ασφαλείας, έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία πάντως που ευλόγως δεν ανακοινώνονται μέχρι να υπάρξει (αν τελικά αυτό γίνει εφικτό) εντοπισμός και σύλληψη του υπόπτου.

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ
Σε δηλώσεις του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΤΟΠ FM ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης σημείωσε συγκεκριμένα για το θέμα των πυρκαγιών:

«Είμαι και εγώ πεπεισμένος ότι είναι εμπρησμός και αν δει κανείς το σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά σίγουρα σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξει.

Αυτό που έγινε την ίδια ημέρα περίπου στις 8 το βράδυ σε συνάντηση που είχαμε στο σημείο της φωτιάς με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αντώνη Βλαχάκη, του ζήτησα να μην ασχοληθεί με την πυρκαγιά αυτή καθ’ αυτή, αλλά να ασχοληθεί με τον εντοπισμό του εμπρηστή. Ενημέρωσα και την επιθεώρηση της αστυνομίας και ζήτησα να ασχοληθούν, σοβαρά όμως, χρησιμοποιώντας τους τρόπους που ξέρουν αυτοί και να εντοπίσουν το δράστη.

Από την αρχή είχαμε δηλώσει πως οι εκδηλώσεις αυτών των πυρκαγιών είναι κάτι το ασύνηθες για τη Ρόδο. Δεν είχαμε συνηθίσει να παίζεται ένας κλεφτοπόλεμος, να ξέρουμε δηλαδή ότι κάποια στιγμή από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ κάπου θα εκδηλωθεί πυρκαγιά. Αυτή τη φορά τον ευνόησε η τύχη τον εμπρηστή και τη ζημιά την έκανε.» rodiaki.gr

------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.