Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ... ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...!!!

ΠΑΜΕ ΑΝΤΑΜΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ... ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!   Ο σαραντάχρονος ομογενής Ρινς Πρίμπους, από την πόλη Κ...


ΠΑΜΕ ΑΝΤΑΜΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ... ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! 

 Ο σαραντάχρονος ομογενής Ρινς Πρίμπους, από την πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, ο οποίος εκλέχτηκε πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιανουάριο, σε μία χρονική περίοδο που το κόμμα βυθιζόταν στα χρέη και στην αποδιοργάνωση, το έχει αναδείξει σ’ ένα δυνατότερο κόμμα, το οποίο διεξάγει το εθνικό του συνέδριο αυτή την εβδομάδα στην Τάμπα της Φλόριδας. Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος είχε οριστεί να αναπέμψει, χτες Τετάρτη 29 Αυγούστου, την προσευχή στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Η προσευχή και η εμφάνιση του κ. Μεθοδίου αναμενόταν να γίνει σε ώρα τηλεοπτικής αιχμής. Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος συνδέεται με γνωριμία με τον Μιτ Ρόμνεϊ από την εποχή που ήταν κυβερνήτης στην πολιτεία της Μασαχουσέτης κι ο οποίος έλαβε το χρίσμα του κόμματός του για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.


Στην αριστερή φωτογραφία ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Βοστώνης μαζί με τον Πρίμπους στις εκδηλώσεις του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, της Τετάρτης 29 Αυγούστου, το οποίο και επίσημα έδωσε το χρίσμα της αντιπροεδρίας στον Πολ Ράιαν. Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες του συνεδρίου έκλεισαν με το με την προσευχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας, το «Βασιλεύ Ουράνιε» δια στόματος του Μητροπλίτη Βοστώνης... "Εθνικός Κήρυξ"


------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.