Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ... ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...!!!

Νεαροί Αλβανοί στους Παξούς έκοψαν την ουρά σκύλου, τον έδεσαν σε αυτοκίνητο και τον περιέφεραν στην πόλη. Αναστατώθηκε η κοινωνία των Παξ...

Νεαροί Αλβανοί στους Παξούς έκοψαν την ουρά σκύλου, τον έδεσαν σε αυτοκίνητο και τον περιέφεραν στην πόλη. Αναστατώθηκε η κοινωνία των Παξών από το πρωτοφανές γεγονός.
Μάλιστα ο σκύλος ούρλιαζε, αλλά οι νεαροί παρέμεναν ασυγκίνητοι και άκαμπτοι. Όταν κάτοικοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν, οι Αλβανοί τους απομάκρυναν σχεδόν βίαια, λέγοντάς τους ότι κάνουν την πλάκα τους. Να σημειωθεί ότι στους Παξούς, που είναι κατ' εξοχήν τουριστικό νησί, δουλεύουν αρκετοί Αλβανοί στις διάφορες επιχειρήσεις. Όπως λένε οι ντόπιοι, δεν είναι λίγα τα προβλήματα, που δημιουργούν.

katoci.com

12 σχόλια

  1. Να τους χαιροντε αφου τους ταΐζουν..

    Θανος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την μία δεν είναι λίγα τα προβλήματα που δημιουργούν,από την άλλη,δουλεύουν αρκετοί Αλβανοί στις διάφορες επιχειρήσεις...! Μας δουλέυουν οι κάτοικοι μωρέ??? Ας τους δώσουν τα παπούτσια στο χέρι,τι τους κρατάνε στις δουλειές τους,αφού τους δημιουργούν προβλήματα?Απολύοντας τους,αμέσως αμέσως,τους αναγκάζεις να σκεφτούν πολύ σοβαρά,να φύγουν και από το νησί...Με μια απλή κίνηση,έχεις ωφελείσαι εις διπλούν...Αλλά μάλλον οι ντόπιοι σκέφτονται τις εξής δύο παραμέτρους...Ποιός θα κάνει την δουλειά,τα λεφτά που γλυτώνουν από τα χαμηλά μεροκάματα και την ανασφάλιστη εργασία.Σιγά μην πάρουν Έλληνα να εργάζεται,που και αξιοπρεπές μεροκάματο δικαίως θα ζητήσει και ασφάλιση,για να εργαστεί...Οπότε κύριοι και κυρίες κάτοικοι της νήσου αυτής,μην παραπονιέστε,περιμένοντας άλλοι να σας βοηθήσουν,ενώ κάλλιστα θα μπορούσατε να βοηθηθείτε μόνοι σας και μην κάνετε σαν την χήρα στο κρεβάτι...Θελέστα και Παθέστα...έτσι είναι αυτά.Ότι σπείρεις θα θερίσεις ή και αλλιώς, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο για τα ερπετά αυτά,που αυτοαποκαλούνται και...''άνθρωποι'',η κρεμάλα δεν αρκεί μόνο...Σε φούρνους να τους καίνε πρέπει...κανονικά και με προεδρική διάταξη θα έπρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχομαι να παθουν αυτα που εκαναν στο σκυλο.....ευχομαι να τους βιασουν τους μπασταρδους κ να τους γδαρουν ζωντανους....καντε κιαλλα τετοια τουρκοσποροι κ δεν θα μπορειτε να κρυφτητε πουθενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala na pa8oun kai oi Paksianoi kai osoi aloi tous pernete stis douleies sas,kanonika prepei na dikazeste osoi proslambanete an8rwpous pou den exoun adeia ergasias stin Ellada,kai h AlBania den eine oute kan xwra ths Eok---AURIO 8A KOPSOUN TIS DIKES SAS "OURES",KAI 8A SAS SERNOUN APO TA AUTOKINHTA...........
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. << Όταν κάτοικοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν, οι Αλβανοί τους απομάκρυναν σχεδόν βίαια >>

    Καλά ρε δεν μπορείτε να κουμαντάρετε 2 ανθρώπους ?
    Τι ειναι οι Αλβανοί , σούπερμαν ?
    Τι τους φοβαστε ετσι ρε φλωρια...
    Εχουμε γεμισει αδερφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεστε τα κωλοπαιδα σε ενα φορτηγο και πατε τα μια βολτα το τετράγωνο να δουνε πως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού τους ανέχεστε ,τους δίνεται εργασία , γιατί λυπάστε τα λίγα παραπάνω ευρώ που θα πρέπει να δώσετε σε έλληνες , καλά σας κάνουν! ¨Οχι βέβαια ότι δεν τα κάνουν αυτά και έλληνες...! Υποθέτω ο εισαγγελέας εκεί είναι για να ''κλείνει'' καμιά καντίνα παράνομη.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδή ζώ στην επαρχία θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι....οι δύο κρύβουν απο πίσω πενηνταδύο ίσως και περισσότερους απο τον αριθμό των Ελλήνων κατοίκων...η επαρχία είναι όπως και η Αθήνα Θεσσαλονίκη ΥΠΟ ΤΗΝ άτυπη ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ...οι ντόπιοι είναι δέσμιοι των επιλογών τους πήραν έναν ξένο στην δουλειά τους πρίν χρόνια και ο ένας έφερε όλο του το σόι,έκανε παιδιά, παίρνει και επίδομα πολύτεκνου απο το ψευτορωμαίικο κράτος και οι έλληνες κάτοικοι γίνονται ήρωες όταν ΄τους απωθούν ακόμη και μάρτυρες όλων αυτών των αποτρόπαιων και αποκρουστικότατων συμβάντων καννιβαλισμού ξένων όταν η αποδυναμωμένη αστυνομία είναι είδος προς εξαφάνιση στα χωριά αγροφυλακή δέν υπάρχει στα χωράφια και συνοριοφύλακες δέν υπάρχουν σχεδόν σε κανένα νησί η χωριό της ηπειρωτικής συνοριακής ζώνης...σαφώς θέλουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ όσοι βασανίζουν ζώα αλλα όσο το εθνοκτόνο έγκλημα το υπέθαλψαν ντόπιοι γραικυλοι εργοδότες θα συμφωνήσω με έναν προλαλίσταντα με το "ότι σπείρεις αυτό θα θερίζεις " κι εμείς θερίζουμε ολομόναχοι σε πόλεις και επαρχεία θύελλες που έσπειραν΄γραικύλοι και απο καθεέναν άθλιο και ΜΑΣΩΝΟ υπουργό που κυνηγάει ολιγάριθμα τάγματα "εφόδου" της χρυσής αυγής που είναι απαραίτητη η δράση της σε κάθε Παξό όπου ο κάθε Αλβαναράς βρωμιάρης βασανίζει σκυλιά βιάζει παιδιά κλέβει χέζει και ουρεί κλπ κλπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θανατοσ και συρσιμο των πτωματων των αλβανων επι μια μερα στο συνταγμα.αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φταίνε τα αλβανά. δεν φταίνε τα αλλοδαπά γενικά. Οι Έλληνες έχουν καταντήσει μαλάκες από τις τσόντες και τους φραπέδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα να παθουν αφου τους ταιζουν κι ολας
    βασιλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.