Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη 1821 απελευθερώθηκε από τους Τούρκους η Τρίπολη από τους επαναστατημένους Έλληνες με την εμπνευσμένη αρχηγία του ...


Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη 1821 απελευθερώθηκε από τους Τούρκους η Τρίπολη από τους επαναστατημένους Έλληνες με την εμπνευσμένη αρχηγία του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Το πάθος για την νίκη και την λευτεριά ισοπέδωσε τους κατακτητές και τους γυρολόγους βοηθούς τους. Οι απώλειες του εχθρού ήταν μεγάλες σε σημείο που τα άλογα των Ελλήνων μαχητών να μην πατούν καν επί του εδάφους. Η τυραννία αιώνων σκόρπισε μακριά από την Τριπολιτσά και η σπουδαία ελληνική νίκη έκανε τις ελληνικές καρδιές να ριγήσουν από συγκίνηση και ενθουσιασμό σε κάθε άκρο της σκλαβωμένης πατρίδας δίδοντας ώθηση για την συνέχιση του Αγώνα με ακόμη μεγαλύτερη ορμή. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι αιώνιος φάρους του Ελληνισμού, υπέρμαχος της Μεγάλης Ιδέας και διδάχος του τρόπου που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους ανθέλληνες με τη γνωστή φράση «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Τιμή και δόξα στους Ήρωες της Ελληνικής Φυλής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΟΥΤΕ ΩΡΕ... ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ 10.000.000 ΤΟΥΡΚΩΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ...!!!

2 σχόλια

  1. ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΙΣΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.